Yandex Metrica
SON DAKİKA
Gündüz yazı gece kışı yaşayacağız! Meteoroloji son hava durumu raporunu yayımladı: İstanbul, İzmir, Ankara'da hava nasıl olacak

Gündüz yazı gece kışı yaşayacağız! Meteoroloji son hava durumu raporunu yayımladı: İstanbul, İzmir, Ankara'da hava nasıl olacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu raporunu yayımlandı. Gündüz ve akşam sıcaklık farkları 11 dereceye kadar ulaşacak. Ülkenin Batı kesiminde 5 Doğu kesiminde ise 3 ila 4 derece arası oynamalar yaşanacak.

Genel

23.01.2024, 20:49

Mayıs ayının ilk günlerinde kendini hissetirmeye başlayan sıcak havalar yeniden tersine dönmeye hazırlanıyor. Yıllar sonra ilk kez görülecek. Mayıs'ta İstanbul ve İzmir dahil 22 kent için her şey değişecek. Gündüz ve akşam sıcaklık farkları 11 derece kadar ulaşırken ülkenin batı kesiminde 5 doğu kesiminde ise 3 ila 4 derece arası oynamalar yaşanacak. Meteoroloji hava durumu raporunu yayımladı. İşte son gelişmeler...

Rüyada saat görmek ne demek? Rüyada saat takmak ne anlama... Haberi Görüntüle

BATIDA SICAKLIK DÜŞÜYOR

Sıcaklıkların batı kesimlerde 3 ila 5 derece azalacağı, doğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor.

Vatandaşlar ihbar etti! Osmaniye'de şüpheli paket alarmı Haberi Görüntüle

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yağışların, Marmara'nın kuzey ve doğusu, Kütahya, Denizli, Burdur, Eskişehir ve Düzce çevreleri, Aydın ve Muğla'nın iç kesimleri ile Balıkesir'in kuzey ve doğu, Çanakkale'nin doğu kesimlerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

THY'den 5 ülkeye gidecek olanlara uyarı: Girişinize izin verilmeyebilir! Haberi Görüntüle

İSTANBUL'DA KUVVETLİ YAĞIŞ

İstanbul'da beklenen kuvvetli Sağanak yağış gece saatlerinden bu yana etkisini gösteriyor.

Vatandaşlar ihbar etti! Osmaniye'de şüpheli paket alarmı Haberi Görüntüle

22 KENTE SARI UYARI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugün beklenen kuvvetli yağışlar nedeniyle İstanbul ve İzmir dahil 22 kente sarı kodlu uyarıda bulundu.

Diyarbakır'da terör örgütü PKK'ya operasyon: 26 şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

İSTANBUL'DA BİR YAĞMUR, BİR GÜNEŞ

Meteoroloji'nin 5 günlük tahminlerinde İstanbul'da bugün gök gürültülü kuvvetli sağanak beklenirken, yarın hava 18 derece parçalı bulutlu olacak. Hafta sonu ise yağış geri dönecek. Yeni haftada ise yağış yerini güneşe bırakacak.

Vatandaşlar ihbar etti! Osmaniye'de şüpheli paket alarmı Haberi Görüntüle

YILLAR SONRA İLK KEZ!

Afyon Kocatepe Üniversitesi Coğrafya Bölümü'nde iklim bilimci olarak görev yapan Dr. Okan Bozyurt, hava durumuna dair önemli bir açıklamada bulundu. Nisan ayının sonuna doğru ve Mayıs ayının başında geçici bir kış döneminin yaşanacağına dikkat çeken Dr. Bozyurt, özellikle iç ve yüksek kesimlerde etkili olacak bu durumun Marmara Bölgesi'nde de oraj ve fırtına riski oluşturabileceğini belirtti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading