Yandex Metrica
SON DAKİKA
Gümüşhane'de şaşkına çeviren olay! Garajdan çıkarmadığı traktörü ile trafik cezası yedi

Gümüşhane'de şaşkına çeviren olay! Garajdan çıkarmadığı traktörü ile trafik cezası yedi

Gümüşhane'de yaşayan emekli öğretmen Muhsin Aslan, garajdan hiç çıkarmadığı traktörü ile trafik cezası yedi.

Genel

23.01.2024, 20:15

Gümüşhane'de yaşanan olay duyanları şaşkına çevirdi. Emekli öğretmmen Muhsin Aslan, garajdan hiç çıkarmadığı ve 30 kilometreyi geçmeyen traktörü ile 720 kilometre öteden trafik cezası yedi.

Merkeze bağlı Yeniyol köyünde çiftçilik yapan emekli öğretmen, 720 kilometre öteden gelen trafik cezası karşısında şaşkına döndü. Aslan, garaajından hiç çıkarmadığı traktörüne 8  Aralık 2022 tarihinde Ankara Şereflikoçhisar-Aksaray yolunda 105 kilometre hızla radara girmekten bin 823 TL ceza aldığını gördü.

Emekli öğretmen Aslan, kış aylarında traktörü hiç kullanmadığını ve hız göstergesinin zaten 30 kilometrenin üzerine çıkmadığını söyledi ve dilekçe yazarak cezanın iptali için talepte bulundu. Aslan şu şekilde konuştu:

Fransızların top mermisi depremde kayboldu: Direniş günlerinin simgesiydi Haberi Görüntüle

'BU TRAKTÖRÜN ORAYA GİTMESİ İMKANSIZ'

Salı günü şehre indiğimde muhtar bana bir ceza getirdi. Ben de şaşırdım o anda. Dedi ki 'Bu plaka senin mi?', ben de 'Evet' dedim ama traktör bu. '105 kilometre hızla radara girmişsin' dedi. Ben de gidip bu duruma itiraz ettim. Ben bu cezayı Şereflikoçhisar-Aksaray yolunda yemişim. Bu traktörün oraya gitmesi imkansız.

Instagram'a ne kadar ceza kesildi? Rekabet Kurumu Facebook'a (Meta) neden... Haberi Görüntüle

'DAHA ÖNCE ŞEREFLİKOÇHİSAR'A GİTMEDİM'

Ben daha önce Şereflikoçhisar’a gitmedim, tanımıyorum bile. Biz şaşırdık tabii, hele bir de traktörün plakası olunca ben iyice şaşırdım. Benim traktörüm garajda duruyor. Kış günü traktörün Şereflikoçhisar’da ne işi var. Benim traktörümün hızı zaten en fazla 30 kilometre ama 105’le radara girmiş." 

Muhsin Aslan'ın oğlu Ahmet Aslan ise babasının başına gelenleri şöyle anlattı: 

Babam bana bunu söylediğinde ben bunun şokunu yaşadım. Zaten Gümüşhane sınırları içerisinde yemiş olsa bu cezayı yine anlamlandırırsın ama Şereflikoçhisar’da yemiş ve 105 kilometre hızdan yemiş. Bu mümkün değil. Bu mağduriyetin giderilmesini istiyoruz. Dilekçemizi de verdik zaten. Bu az bir ceza değil, inşallah düzeltirler.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading