Yandex Metrica

Sitede Ara

Görüntüler olay olmuştu... Eczacıbaşı'na suç duyurusu

Görüntüler olay olmuştu... Eczacıbaşı'na suç duyurusu

Son dakika haberi... Bodrum Cennetköy’de bir holdinge ait inşaat şantiyesine silahlı korumaları ile izinsiz şekilde giden Eczacıbaşı Holding patronu Bülent Eczacıbaşı hakkında soruşturma başlatıldı.

Genel

17.02.2024, 18:34

İş insanı Bülent Eczacıbaşı, villasının yakınında devam eden villa inşaatı çalışanları ile geçtiğimiz günlerde bir tartışma yaşamıştı. Eczacıbaşı Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı ve eşi Oya Eczacıbaşı hakkında soruşturma başlatıldı. 

Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Haberi Görüntüle

NE OLMUŞTU?

Bodrum Cennetköy'de kendilerine ait arsanın komşu parselinde yer alan bir holdinge ait inşaat şantiyesine eşi Oya Eczacıbaşı ve silahlı korumaları ile izinsiz şekilde giren Eczacıbaşı Holding  patronu Bülent Eczacıbaşı şantiye görevlileri tarafından dışarı çıkmaları konusunda uyarılmıştı. Şantiye çalışanları Eczacıbaşı ve çalışanlarına, "Burası özel arazi, buraya giremezsiniz" demiş, Bülent Eczacıbaşı "Biz ister çıkarız ister çıkmayız, kimse bir şey yapamaz" yanıtını vermişti. Eczacıbaşı'na refaket eden kişilerden biri şantiye çalışanının elindeki telefonu alıp, çektiği görüntüleri silmeye çalıştı. Sosyal medyada görünüler tepki çekmişti. 

Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Haberi Görüntüle

ECZACIBAŞI HOLDİNG AÇIKLAMA YAPTI

Konuyla ilgili açıklama yapan Eczacıbaşı Holding iddiaları yalanladı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: ''Eczacıbaşı Holding'den yapılan açıklamada "Bazı sosyal medya hesaplarında, 'Eczacıbaşı Cennet Koyu’nu kapatmak isteyince olay çıktı' başlığıyla yayınlanan içerikler, hiçbir şekilde gerçekleri yansıtmamaktadır. Söz konusu olayda, Bodrum’daki kendi arazisine ulaşmak için tek yol olan ve kamu mülkiyetinde bulunan araziden geçmek isteyen Bülent Eczacıbaşı, bölgede ruhsatsız olarak yapılan inşaatın görevlileri tarafından 'burası özel arazi' denilerek engellenmek istenmiş ve bu nedenle tartışma yaşanmıştır. Konuya ilişkin adli süreç devam etmektedir" 

Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Haberi Görüntüle

ŞANTİYE YÖNETİMİNDEN SUÇ DUYURUSU

Sabah'ın haberine göre olayın ardından şantiye yönetimi, savcılığa giderek Bülent Eczacıbaşı ve çalışanları hakkında ‘araziye izinsiz girmek’ten suç duyurusunda bulundu. Bodrum Başsavcılığı, Eczacıbaşı çiftinin ifadesini aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading