Yandex Metrica

Gaziosmanpaşa'da silahlı saldırı: 1 ölü, 4 yaralı

Gaziosmanpaşa'da silahlı saldırı: 1 ölü, 4 yaralı

İstanbul Gaziosmapaşa'da 5 kişilik bir grup, kimliği belirsiz kişiler tarafından sokak ortasında silahlı saldırıya uğradı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu bildirildi.

Genel

04.03.2024, 09:13

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesi Barbaros Hayrettin Paşa mahallesinde saat 21.30 sıralarında yaşanan olayda,  sokak üzerine sohbet eden 5 kişilik grup kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce silahlı saldırıya uğradı.

Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Haberi Görüntüle

SALDIRGANLAR KAÇTI

Saldırganlar hızla olay yerinde uzaklaşırken yaralıların yardımına çevredekiler koştu. İlk müdahaleyi yapan mahalle sakinleri durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Haberi Görüntüle

1 KİŞİ ÖLDÜ, 4 KİŞİ YARALANDI

Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken sağlık ekipleri de olay yerinde bulunan yaralıları hastaneye kaldırdı. Olayda yaralanan bir kişi kaldırıldığı hastanede hayatını kaydederken 4 kişinin tedavileri devam ediyor. Yaralılardan bir kişinin ise durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Gaziosmanpaşa Asayiş Büro ekipleri saldırıyı düzenleyen kişileri yakalamak için geniş çaplı inceleme başlattı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading