Yandex Metrica
SON DAKİKA
Fren yerine gaza bastı, eczacı canını zor kurtardı

Fren yerine gaza bastı, eczacı canını zor kurtardı

Arnavutköy'de eczaneden ilaç almak isteyen bir kişi fren yerine gaza basınca dükkana girdi. Kaza anında eczaneye girmek üzere olan eczacının kıl payı kurtuluş anlarını güvenlik kamerası kaydetti.

Genel

23.01.2024, 18:11

Arnavutköy'de ilaç almak için eczaneye giden bir vatandaş aracını durdurmak istedi. Ancak fren yerine gaza basan sürücü eczanenin duvarına ve camına çarptı. O esnada eczaneye girmek isteyen işletme sahibi kazadan kıl payı kurtuldu.

Eczane işletmecisi Şenay Avşar o anları şöyle anlattı; ''Sabah eczaneyi açmak için geldim. Araçtan çantamı almak için eğildim kumandaya basıyordum o sırada sürekli gelen bir hastamızdı. Adımımı atmamla onun hızlandığını hissettim ve kendimi geriye attım sonra olay oldu. İkimiz de şoktaydık bayağı bir arabada oturdu. Muhtemelen fren yerine gaza bastığını düşünüyorum. Yaralanan olmadı sadece hasar var” 

Son tarih belli oldu! Ehliyeti olanlar dikkat: Yaptırmazsanız 15 TL... Haberi Görüntüle

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Öte yandan kaza anı da güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde park alanına yanaşmaya çalışan sürücünün bir anda hızlanarak, dükkanının camına çarptığı görülüyor. Kazanın o sırada aracından inen eczacının önünde meydana geldiği görülüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading