Yandex Metrica

Fotoğraf çekilmek istemişti! Salıncak faciası can aldı

Fotoğraf çekilmek istemişti! Salıncak faciası can aldı

Antalya'da dehşete düşüren bir olay yaşandı. 16 yaşındaki lise öğrencisi, sahildeki bir kafenin bahçesinde fotoğraf çekmek için kurulan kalp şeklindeki salıncaktan kafa üstü düşerek hayatı kaybetti.

Genel

23.01.2024, 18:24

Antalya’nın Finike ilçesinde facia gibi bir olay meydana geldi. Finike Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Ahmet Görkem Özmercan, okul sonrası lisenin hemen karşısında bulunan kafeye arkadaşlarıyla birlikte gitti. Fotoğraf çekilmek için tasarlanan salıncakta sallanan Özmercan, bir anda kafasının üstüne düşerek ağır yaralandı.

Meteorolojiden 17 il için sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek! Meteorolojiden 17 il için sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek! Haberi Görüntüle

ŞAKA YAPTIĞINI SANDILAR

Arkadaşları ilk başta şaka Özmercan’ın şaka yaptığı sandı. Ancak bir süre bekleyen arkadaşları, 16 yaşındaki gencin hareketsiz yatmaya devam ettiğini görünce, hemen durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine sağlık ekipleri ile birlikte polis de geldi.

Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Haberi Görüntüle

KURTARILAMADI, SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Finike Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ahmet Görkem Özmercan, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili Finike Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading