Yandex Metrica

Flash TV’nin yeni logosu nasıl? Flash TV'nin kadrosunda kimler var?

Flash TV’nin yeni logosu nasıl? Flash TV'nin kadrosunda kimler var?

Flash TV, yenilenen logosu ve yeni ekran yüzleriyle ekranlara geri dönüyor. Peki, Flash TV'nin yeni logosu nasıl? Flash TV'nin kadrosunda kimler var?

Genel

02.04.2024, 00:01

Daha önce, Mart 2019’da 28 yıllık yayın hayatını sonlandıran Flash TV’nin yeniden yayına geçeceği açıklanmıştı. İki yıllık aradan sonra yayın hayatına geri dönen Flash TV’nin yeni logosu ve kadrosu belli oldu.

Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı var Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı... Haberi Görüntüle

FLASH TV LOGOSU

Yayın hayatına tekrar başlayan kanalın yeni logosu siyah bir daire içinde beyaz ve sarı şimşek.

Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Haberi Görüntüle

FLASH TV KADROSUNDA KİMLER VAR? 

Reklam panolarına asılan tanıtım afişlerine göre kanalda yer alacak bazı isimler şöyle: Hakan Aygün, Savaş Kalafat, Fehmi Koru, Can Ataklı, Akif Beki, Seda Akgül, Orhan Uğuroğlu, Çağlar Cilara, Atilla Taş, Faik Öztürk.

Flash TV'nin tanıtım afişlerinde Saba Tümer'in de olmasına rağmen, Tümer açıklama yapmış, kadroda yer almayacağını söylemişti.

flash tv yeni logo yeni kadro

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading