Yandex Metrica
SON DAKİKA
Feyzioğlu, yeni anayasa çalışmaları için: Kuşkusuz devletimizle çalışacağız

Feyzioğlu, yeni anayasa çalışmaları için: Kuşkusuz devletimizle çalışacağız

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, yeni anayasa tartışmalarına yönelik "Biz yapıcı şekilde, hiç kuşkusuz devletimizle çalışacağız, vatandaşımız için çalışacağız." değerlendirmesi yaptı.

Genel

23.01.2024, 17:56

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, Ağrı Barosunda avukatlarla bir araya gelerek, avukatların talep ve sorunlarını dinledi. Feyzioğlu, avukatlarla görüştükten sonra yaptığı açıklamada, TBB olarak, önceliklerinin avukatların birikmiş sorunlarını çözmek ve vatandaşların sorunlarına çözüm üretmek olduğunu dile getirdi.

"KUŞKUSUZ DEVLETİMİZLE ÇALIŞACAĞIZ"

Bir gazetecinin kendisine yönelttiği "yeni anayasa tartışmaları hakkında neler söyleyeceksiniz" sorusu üzerine Feyzioğlu, şunları kaydetti:

"Kapsamlı anayasa değişikliği projesinde biz özellikle savunmanın bağımsızlığının güçlendirilmesi ve yargının güvenirliğini artırılması noktasında önerilerimizi sunuyoruz. HSK'nın yapısı üzerinde somut önerilerimiz olacak, yargı üstüne toz konmaması lazım, yargının polemiklerin dışına taşınabilmesi lazım, bu amaçla önerimiz hazır. Biz yapıcı şekilde, hiç kuşkusuz devletimizle çalışacağız, vatandaşımız için çalışacağız."
 


Loading