Yandex Metrica

Fetullahçı Terör Örgütü takipçilerini şimdi de internet üzerinden soyuyor

Fetullahçı Terör Örgütü takipçilerini şimdi de internet üzerinden soyuyor

FETÖ üyeleri yurtdışına kaçırdıkları milyarlarca dolar yetmezmiş gibi şimdi de örgüt sempatizanlarını çeşitli internet platformları üzerinden söğüşlemeye başladı.

Genel

14.03.2024, 03:11

Türkiye'de yıllar boyu vatandaşlardan 'himmet' adı altında haraç toplayan FETÖ üyeleri, bu alışkanlıklarını yurtdışında da sürdürüyor. 

ABD ve Avrupa ülkelerince desteklenen örgüt pek çok ülkede hâlâ büyük bir ekonomik gücü kontrol etmesine rağmen çeşitli internet platformlarında 'yardım' kampanyası düzenliyor. 

Bunun son örneği birkaç gün önce firari FETÖ üyesi Metin Yıkar'ın Youtube üzerinde gerçekleştirdiği canlı yayın sırasında yaşandı. 

Türk adaletine teslim olmak yerine Yunanistan'a kaçmayı tercih eden ve bu sırada Meriç Nehri'nde boğularak hayatını kaybeden örgüt üyelerinin hikayesini yoğun bir ajitasyonla paraya çevirmeye çalışan Yıkar, Youtube'daki yayınında FETÖ üyelerini PayPal ve Patreon gibi platformlar üzerinden 'himmet' vermeye çağırdı.



Kampanyaya 1 dolar ile 1000 dolar arasında 'bağış' yollayan FETÖ'cülerin, saatler süren yayın sırasında özellikle firari elebaşlarının lüks içindeki yaşamlarını sorgulamayışı dikkat çekti. 

Firari FETÖ'cü Metin Yıkar internet üzerinde 1'er dolar para toplarken teröristbaşı Fetullah Gülen ile yanındakiler, Pensilvanya'daki 400 dönümlük çiftlikte bulunan lüks malikanede keyif çatıyor. 

Fethullah Gülen'in en yakınındaki isimlerden Cevdet Türkyolu'nun 2 milyon dolar nakit parası ve lüks gayrimenkulleri var. 

Örgüt üyeleri, 10 milyon dolar değerindeki malikanede yaşayanlardan 'Uzun Cevdet' lakaplı Cevdet Türkyolu'nun 50'ye yakın lüks gayrimenkule nasıl sahip olduğunu da hiç dert etmiyor. 

Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Haberi Görüntüle

FİRARİLER LÜKS İÇİNDE YAŞIYOR 

Firari FETÖ'cülerden Hakan Şükür, San Francisco'daki bu villada yaşıyor. 

Yurtdışına milyarlarca dolar kaçırdığı belirtilen firari Akın İpek, FETÖ'nün para kasası olarak bilinen Naksan Holding yöneticileri Osman Nakıboğlu ile oğlu Bahaeddin Nakıboğlu, firari eski futbolcular Hakan Şükür ile Arif Erdem, 15 Temmuz darbe girişimini Akıncı Üssü'nden yöneten firari Adil Öksüz'ün kayınbiraderi Abdulhadi Yıldırım, FETÖ tetikçisi Emrullah Uslu ile FETÖ üst düzey elebaşları Cemil Teber, Burak Yeneroğlu, Recep Özkan, Yüksel Alp Aslandoğan, Hasan Ali Yurtsever, Talha Saraç, Faruk Taban ve bunların yanında binlerce örgüt üyesi yüzbinlerce dolarlık villalarda ikamet ederek son derece lüks bir hayat yaşıyor. 

FETÖ destekçisi şirketlerden Naksan Holding'in sahibi Osman Nakıboğlu ABD'de ultralüks bir yaşam sürüyor.

ABD'li senatörlere düzenli olarak rüşvet veren FETÖ üyeleri, geçtiğimiz aylarda New York'un Times Meydanı'ndaki dev ekranlara 'Stop Erdogan' yazdırmak için 3 milyon dolar harcamaktan da çekinmemişti. 

İngiltere'de ikamet eden FETÖ firarisi Akın İpek.

Örgüt üyelerinin bu harcamalarına bakıldığında firari FETÖ'cülerden Metin Yıkar, Ekrem Dumanlı, Said Sefa ve Cevheri Güven başta olmak üzere onlarca ismin internet yayınlarında iddia ettiği "Maddi yönden zor durumdayız" mesajları inandırıcı bulunmuyor. 

Şimdiye dek açığa çıkmış bütün ihanet eylemlerine rağmen FETÖ'yü desteklemekten vazgeçmeyen 'örgüt tabanı' ise gönüllü olarak dolandırılmaya devam ediyor.

Firari Metin Yıkar'ın önceki günkü söğüşleme seansına FETÖ üyesi basketbolcu Enes Kanter de katıldı. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading