Yandex Metrica

FETÖ'cü hainler verdikleri zararın bedelini ağır ödeyecekler

FETÖ'cü hainler verdikleri zararın bedelini ağır ödeyecekler

Hain terör örgütü FETÖ'nün darbecileri, 15 Temmuz'da neden oldukları maddi hasarın bedelini ödeyecek.

Genel

23.01.2024, 17:39

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi esnasında can kaybının yanı sıra maddi hasara da neden olan darbeciler hakkında Ankara, İstanbul, İzmir, Konya, Muğla, Malatya ve Şırnak'ta açılan 126 milyon 736 bin 49 liralık tazminat davalarının görülmesine devam ediliyor.

Hapis cezalarına çarptırılan darbeciler, tazminat davalarının onanması durumunda savaş uçakları ve zırhlı araçlarla yol açtıkları maddi hasarın da bedelini ödeyecek.

Meteorolojiden 17 il için sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek! Meteorolojiden 17 il için sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek! Haberi Görüntüle

HALKIN DİRENİŞİYLE BAŞA ÇIKAMAYINCA KAMU KURUMLARINA SALDIRDILAR

Darbeciler, 15 Temmuz akşamı kamu kurumlarını işgal etmeye kalkıştı.  Güvenlik güçleri ve vatandaşların kendilerine karşı koyarak sergilediği direnişle karşılaşan darbeciler, başarılı olamayacaklarını anlayınca kamu kurumlarına savaş uçakları ve zırhlı araçlarla saldırdı.

Bazı binalar kullanılamaz duruma gelirken bazı kurumlarda ise ağır hasar oluştu. Hasara uğrayan kurumların başında 50 polisin şehit düştüğü Gölbaşı'ndaki Polis Özel Harekat Başkanlığı Yerleşkesi geliyor.

15 Temmuz'da ülkeyi işgal etmeye kalkışan darbeciler, kamu kurumlarına verdikleri zararların bedelini de yüklü bir şekilde ödeyecekler.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading