Yandex Metrica

FETÖ'ye İstanbul merkezli 10 ilde operasyon

FETÖ'ye İstanbul merkezli 10 ilde operasyon

FETÖ'nün şifreli haberleşme programı ByLock kullandıkları tespit edilen ve haklarında gözaltı kararı verilen 28 şüpheliden 18'i yakalandı.

Genel

23.01.2024, 17:55

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) şifreli haberleşme programı ByLock'u kullandıkları belirlenen ve haklarında gözaltı kararı verilen 28 şüpheliden 18'i, İstanbul merkezli olarak 10 ilde düzenlenen operasyon sonucunda yakalandı.

Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL para ve trafikten men cezası! Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL... Haberi Görüntüle

28 KİŞİ HAKKINDA GÖZALTI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü FETÖ soruşturmaları kapsamında, ByLock kullandıkları tespit edilen ve itirafçı beyanlarında da isimleri yer alan 28 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde İstanbul merkezli 10 ilde düzenlediği eş zamanlı operasyonda, aralarında aktif kamu çalışanlarının da bulunduğu 18 şüpheliyi yakaladı.

Adreslerde gerçekleştirilen aramalarda, çok sayıda örgütsel doküman ve dijital malzeme ele geçirildi. Gözaltına alınan 18 şüphelinin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü, firari 10 kişinin ise yakalanmasına çalışıldığı bildirildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading