Yandex Metrica
SON DAKİKA
FETÖ'ye bir operasyon daha! Gaybubet evinde yakalandılar

FETÖ'ye bir operasyon daha! Gaybubet evinde yakalandılar

Ankara'da Fetullahçı Terör Örgütü'ne üye oldukları gerekçesiyle haklarında yakalama kararı bulunan eski yarbay ve binbaşı, saklandıkları gaybubet evine düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Genel

23.01.2024, 18:19

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde FETÖ/PDY'nin Deniz Kuvvetleri Komutanlığı askeri mahrem yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, terör örgütü üyesi oldukları gerekçesiyle ihraç edilen ve firari durumda olan eski yarbay Cafer Togur ve eski binbaşı Hakan Koçyiğit'in yakalanması için çalışma başlatıldı.

THY'den dikkat çekem kampanya: 65 yaş ve üstüne yüzde 25... Haberi Görüntüle

'ÖRGÜTE AİT GAYBUBET EVİNDE KALDIKLARI BELİRLENDİ'

Kurulan özel ekip tarafından yürütülen teknik ve fiziki takip çalışmalarda, mahrem imamlarla büfe, ankesör veya sabit hatlardan irtibatları tespit edilen, daha önce yapılan operasyonlarda yakalanamayan ve kendilerine ait MERNİS adres kayıtları bulunmayan zanlıların örgüte ait gaybubet evinde kaldıkları belirlendi. Polisin sabah saatlerinde örgüte ait kayıtsız adrese düzenlediği operasyonla 2 zanlı gözaltına alındı. Togur ve Koçyiğit'in emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading