Yandex Metrica

FETÖ'nün içindeki 'para ve güç' savaşları

FETÖ'nün içindeki 'para ve güç' savaşları

Fetullahçı Terör Örgütü FETÖ'nün kendi içindeki güç savaşları ve çatlaklar en fazla 'para' üzerinden patlak vermeye başladı.

Genel

02.04.2024, 03:45

Yeni Şafak'tan >Şahin Şen'in haberine göre, FETÖ'nün mensupları paralel kasa, para ve himmetlerin buharlaşması gibi çekişmlerin yaşandığı konular üzerinden birbirlerini suçlamaya başladı. Örgütün içindeki yolsuzluklarda il ve ülke imamlarını çoğunluğunun ABD'ye gönderdikleri himmet paralarının içinden yüzde 10'luk bir kısmı kendilerine ayırıyor olmaları geliyor.

Fetullahçı Terör Örgütü mensuplarının özellikle rahatsızlık duyduğu konular:

  • Toplanan himmet ve yardımların gizlenmesi ve alternatif kasalar oluşturulması

  • ABD ve Avrupa'daki esnaf ve mütevellilerden, Yunanistan'daki kamplarda kalan örgüt üyeleri için toplanan paraların yerine ulaşmış olması

  • KHK'lılar ve cezaevindeki örgüt üyeleri için toplanan paraların yerine ulaştırılmaması ve örgüt üyelerinin bu paralarla lüks içinde yaşıyor olması.
Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı var Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı... Haberi Görüntüle

ÖRGÜTÜN 'İKİNCİ KASASI' İÇİNDE KASA

Fiğer taraftan FETÖ'nün "ikinci kasası" olarak bilinen ve yıllarca örgütün para kaynaklarını yöneten Mustafa Özcan, ikinci bir kasa kurmakla suçlandı. Bank Asya kaynaklarını yakınlarına dağıttırdığı için Gülen tarafından 2009 yılında Kaynak Holding'in başından alındı fakat Mustafa Özcan finans gücünü korumaya devam etti.

Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı var Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı... Haberi Görüntüle

MİLYON DOLARLIK HAYATLAR

Namı diğer 'ikinci kasa' Mustafa Özcan'ın yakın adamı olduğu bilinen Ali Çelik, Londra'da 40 milyon TL değerinde bir malikhanede yaşam sürüyor.

Örgütün Pensilvanya'daki kara kutusu Cevdet Türkoğlu'nun ise yalnızca kişisel serveti 50 milyon dolar olarak belirtiliyor.

FETÖ'nün adliye imamlarından olduğu bilinen Ahmet Çağlayan ise Belçika'da sürdüğü lüks yaşam ve kızına açtığı özel hastane ile konuşuluyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading