Yandex Metrica

FETÖ'cülerin 16 Temmuz yazışmaları deşifre oldu

FETÖ'cülerin 16 Temmuz yazışmaları deşifre oldu

Edirne’den yurtdışına firar ederken yakalanan akademisyen Recep Vardi, 16 Temmuz sabahı, FETÖ’nün Hava Kuvvetleri imamı Kemal Batmaz ve kendisinin de içinde yer aldığı 4 kişilik mesaj grubuna, ''Sistem deşifre oldu, telefonunuzu imha edin'' mesajı atıldığını ifade etti.

Genel

08.04.2024, 03:05

Edirne’den yurtdışına firar ederken yakalanan akademisyen Recep Vardi’nin 15 Temmuz gecesi Akıncı Üssü’nde yakalanan sivil imamlarla yakın ilişkisinin bulunduğu ortaya çıktı.

İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi  vuruldu! İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi vuruldu! Haberi Görüntüle

KEMAL BATMAZ’I 15 YILDIR TANIYOR

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre; Hava Kuvvetleri’nde FETÖ’nün mollası olan bilinen Recep Vardi, itirafçı olarak Ankara Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nde ifade verdi. Verilen ifadeye göre; Kemal Batmaz ile ilişkisi 2006’ya kadar uzanıyor. Batmaz’a bu tarihlerde dini konularda ders vermeye başladığını anlatan Vardi, ilerleyen tarihlerde Batmaz’ın tanıştırdığı hem sivil imamlara, hem de askerlere öğretmenlik yapmış.15 Temmuz gecesi Akıncı’da yakalanan FETÖ’nün bilişimcisi sivil imam Harun Biniş de Vardi’nin ders verdiği isimlerden biriydi.

Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Haberi Görüntüle

'TELEFONUNUZU İMHA EDİN''

Recep Vardi, 17/25 Aralık’tan sonra Kemal Batmaz ile yüz yüze görüşmeyi kestiklerini söyledi. Recep Vardi, Kemal Batmaz’ın 'İhsan' kod adıyla yer aldığı 4 kişilik mesaj grubu üzerinden haberleştiklerini söyledi. 16 Temmuz sabahı grupta yer alan 'İrfan' kod adlı kişinin ''Sistem deşifre oldu, telefonunuzu imha edin'' diye mesaj attığı bilgisini veren Vardi, bunun üzerine sim kartı ve telefonunu parçalayıp çöpe attığını söyledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading