Yandex Metrica
SON DAKİKA
FETÖ'cüler Atatürkçü ve muhalif olmuş, şimdi bizi kirletmeye çalışıyorlar

FETÖ'cüler Atatürkçü ve muhalif olmuş, şimdi bizi kirletmeye çalışıyorlar

Atatürkçü yazar Nihat Genç, firari FETÖ'cülerin programına katılıp onları öven 'Youtuber' Can Ataklı hakkında 'köpek boku bile olamayacak adam' ifadesini kullandı.

Genel

23.01.2024, 19:11

Altılı İttifak Masası tarafından açıklanan mutabakat metnini 'ihanet belgesi' olarak gören isimlerden Atatürkçü yazar Nihat Genç, kendisini 'AK Parti yandaşı' diye niteleyen Can Ataklı'ya sert sözlerle yüklendi. "Ataklı, FETÖ köpeği Cevheri Güven'in Youtube programına katıldı. FETÖ köpeğini beğendiğini ve desteklediğini söylüyor. Kaçak FETÖ köpeğini..." diyen Genç, Can Ataklı gibilerin gençlerin zihnini karıştırmak için çabaladığını söyledi. 

"Can Ataklı gibi tipler... Dikkat edersen hepsi eninde sonunda FETÖ'cüleri çok beğenip desteklemeye başlıyorlar. FETÖ'cüler olmuş 'muhalif', FETÖ'cüler olmuş 'Atatürkçü', bizi de kovmaya, bizi de akıllarınca kirletmeye çalışıyorlar" diyen Nihat Genç, Veryansın TV'deki son yayınında şu ifadeleri kullandı: 

Son tarih belli oldu! Ehliyeti olanlar dikkat: Yaptırmazsanız 15 TL... Haberi Görüntüle

BUNLAR BAĞIMSIZ YAŞAYAMAZLAR

"Can Ataklı niye FETÖ'cülerden yardım dileniyor ya da onlara destek veriyor? Çünkü Youtube'un musluğu onlarda, biliyor bunu. 'Beni de koruyun' diyor. Youtube algoritmalarında öne çıkmak istiyor. Çünkü bunlar bağımsız yaşayamazlar. Oysa biz öyle ya da böyle bağımsız yaşıyoruz. Kimseye bir minnetimiz yoktur. Can Ataklı gibi 3 kuruşluk adamlarla işimiz olmaz bizim. Köpek boku bile olamayacak adamlar..."

Can Ataklı

Korkusuz gazetesi yazarı Can Ataklı, yayımladığı vidyoda, FETÖ firarisi Cevheri Güven, Said Sefa ve Can Dündar gibi isimlerin sosyal medyadan yaptığı yayınları övmüş ve "Cemaatçi olmaları benim için fark etmiyor" demişti. Ataklı, 15 Temmuz darbe girişimini de 'oyun' olarak nitelemişti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading