Yandex Metrica

Fatih'te sahil yolunda silahlı sopalı kavga : 6 yaralı

Fatih'te sahil yolunda silahlı sopalı kavga : 6 yaralı

İstanbul Fatih'te sahil yolundaki parkta iki grup arasında yaşanan kavgada 3 kişi silahla, 3 kişi de sopayla yaralandı. Dakikalarca süren kavga sırasında sahil yolundan geçenler büyük korku yaşadı.

Genel

23.01.2024, 17:53

Olay, Kennedy Caddesi'nde bulunan Mehmet Akif Ersoy Parkı'nda meydana geldi. Henüz bilinmeyen nedenle aralarında tartışma çıkan iki grup, bir süre sonra kavga etmeye başladı. Tarafların sopalarla birbirlerine saldırdığı kavgada, silahlar da ateşlendi. 3 kişi silahla yaralanırken, 3 kişi ise aldıkları sopa darbeleriyle yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralıları ambulans ile hastaneye kaldırdı. 

22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık mı? 22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık... Haberi Görüntüle

POLİS ARACINA ALDIRMADILAR

Yaşanan kavga anları, yoldan otomobili ile geçenler tarafından cep telefonu ile kaydedildi. Görüntülerde, tarafların birbirlerine sopalar ile saldırdığı ve bir kişinin silahla yaralandığı görülüyor.  Öte yandan cep telefonu ile kaydedilen görüntülerde, kavga yaşandığı sırada yoldan polis aracının geçtiği de görüldü. Sahil yolunun kenarında gerçekleşen olayda, silahtan çıkan mermilerin çevredeki vatandaşlara ya da araçlara isabet etmemesi, olası bir faciayı önledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading