Yandex Metrica
SON DAKİKA
Fahrettin Altun: Manşetlerle hükümet yıkmaya çalışanları çok iyi biliyoruz

Fahrettin Altun: Manşetlerle hükümet yıkmaya çalışanları çok iyi biliyoruz

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İstanbul'da düzenlenen Ekonomi-Finans Muhabirliği Eğitim Programı'nın açılışında önemli açıklamalarda bulundu.

Genel

23.01.2024, 18:47

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ve Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi iş birliğinde düzenlenen Ekonomi-Finans Muhabirliği Eğitim Programı'nın açılışında konuştu. 

Fahrettin Altun, uzmanlığı, "belli bir alanda veya konuda derinleşen, görüş ve becerisi yüksek kimse" olarak tanımladı. Gazeteciliğin de başlı başına uzmanlık gerektiren bir meslek olduğunu aktardı. 

18 Mart (bugün) İstanbul'da otobüsler ücretsiz mi, indirimli mi? İETT... Haberi Görüntüle

MANİPÜLASYONA EN ÇOK UĞRAYAN ALAN EKONOMİ

En fazla manipülasyona uğrayan alanın ekonomi olduğunu aktaran Altun, Ülkemiz ne zaman kalkınma hareketinde bulunsa, büyüme ve gelişmeye tahammül edemeyenlerin hemen devreye girdiğini ifade etti. 

THY'den dikkat çekem kampanya: 65 yaş ve üstüne yüzde 25... Haberi Görüntüle

DEZENFORMASYAN İÇERİKLERİ HABER DİYE YAPILIYOR

Altun, "Bu süreçte en fazla manipülasyona uğrayan, yalana maruz kalan alanların başında da ekonomi geliyor. Ekonomik verilerin algı operasyonları için çarpıtılmasına, dezenformasyona dayalı içeriklerin kamuoyuna haber diye sunulmasına, böylece ekonomik ve toplumsal hayatımızda tahribat oluşturulmasına ne yazık ki ülkemizde sıklıkla şahit oluyoruz." diye konuştu. 

THY'den dikkat çekem kampanya: 65 yaş ve üstüne yüzde 25... Haberi Görüntüle

'MANŞETLERLE HÜKÜMET YIKANLARI ÇOK İYİ BİLİYORUZ'

Medyanın Türkiye'deki rolüne değinen Altun, geçmiş dönemde manşetlerle hükümet yıkan medya kurumlarını çok iyi tanıdıklarını belirterek, "Bugün de milli iradenin temsilcilerine parmak sallayarak ekonomik angajmanları doğrultusunda hizaya çekmeye çalışan kalemleri çok net görüyoruz." diye konuştu.  

THY'den dikkat çekem kampanya: 65 yaş ve üstüne yüzde 25... Haberi Görüntüle

'DEMOKRATİK VESAYETİ BERTARAF ETTİK'

Altun, Türkiye'nin son 20 yılda Cumhurbaşkanı Erdoğan, önderliğinde demokratik siyasal alana yönelik vesayeti bertaraf ettiğine dikkat çekti. 

Altun, "Buna medya vesayeti de dahildir. Dün nasıl ki medya vesayeti tam anlamıyla bertaraf edilmişse bugün de medya vesayeti her nereden gelirse gelsin bertaraf edilecektir." ifadelerini kullandı. 


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading