Yandex Metrica

Evlilik teklifini reddeden kadını vurup intihar etti

Evlilik teklifini reddeden kadını vurup intihar etti

Mersin'de 35 yaşındaki Sinem Sökmen, çalıştığı halde 25 yaşındaki Halik Korkmaz'ın evlilik teklifini reddettiği için öldürüldü. Çevredekilerden kaçan Korkmaz saklandığı cami avlusunda intihar etti.

Genel

23.01.2024, 19:16

Mersin'in Tarsus ilçesinde bir kişi, halde çalışan 35 yaşındaki Sinem Sökmen'i silahla vurduktan sonra intihar etti. 

Tarsus Yaş Sebze ve Meyve Hali'ndeki bir sevkiyat dükkanının ardiye bölümüne çalışan Sinem Sökmen'ü vuran zanlı daha sonra kaçtı. 

Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL para ve trafikten men cezası! Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL... Haberi Görüntüle

ZANLI İNTİHAR ETTİ 

Hal çalışanları tarafından kovalandıktan sonra saklanmak için Hal Camisi'nin avlusuna giren korkmaz cinayet aleti ile burada intihar etti. 

İhbar üzerine olay yerine gelen Acil Sağlık ekipleri, Sökmen ve Korkmaz'ın hayatını kaybettiğini belirledi. 

Polis ekiplerinin ve savcının incelemesinin ardından cenazeler, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Korkmaz'ın bir süre birlikte olduğu Sinem Sökmen'e evlenme teklif ettiği ancak bilinmeyen bir nedenle çıkan anlaşmazlık sonucu ayrıldıkları iddia edildi.

Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne sıklıkla temizlemeliyiz? Havlular kaç günde bir yıkanmalı? Çöp kutuları yıkanır mı? Zeminleri her gün silmek mi gerekiyor? Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne... Haberi Görüntüle

KORKMAZ HAKKINDA UZAKLAŞTIRMA KARARI ALDIRMIŞ

Öte yandan, Sinem Sökmen'in görüşmek istemediği Korkmaz'ın kendisini ısrarla takip etmesi nedeniyle İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile içi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliğine başvurarak 16 Mart'ta uzaklaştırma kararı aldırdığı, 19 Nisan'da biten karar için ise tekrar müracaatta bulunmadığı öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading