Yandex Metrica

Evlat nöbeti tutan aileler HDP binası önünde halay çekti

Evlat nöbeti tutan aileler HDP binası önünde halay çekti

Geçen hafta bir gencin daha güvenlik güçlerine teslim olmasını kutlayan aileler, HDP binası önünde halay çekti.

Genel

14.02.2024, 18:16

Evlatlarını terör örgütü PKK'nın elinden geri alma konusunda kararlılıkla sürdürdükleri 'evlat nöbeti' eylemleri meyvelerini verdikçe, anneler galip geliyor.

Şırnak’ta terörün mağdur ettiği aileler, Metin Üstek’in geçtiğimiz hafta güvenlik güçlerine teslim olup 6 yıl sonra anne babasına kavuşmasını, HDP İl Başkanlığı binası önünde davul ve zurna eşliğinde halay çekerek kutladı.

PKK'lı teröristlerce çocukları dağa kaçırılan ve yakınlarını terör saldırılarında kaybeden Şırnaklı kadınlar, şehit ve gazi aileleri ile sivil toplum kuruluşlarının kadın üyeleri, Şehit Üsteğmen Mehmet Esin Caddesi'nde gerçekleştirdikleri yürüyüşün ardından HDP İl Başkanlığı binası önüne geldi.

B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün süre verildi! B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün... Haberi Görüntüle

AİLELER ELLERİNDE TÜRK BAYRAĞII İLE 'KAHROLSUN PKK' SLOGANLARI ATTI

Ellerinde Türk bayrakları ve dağa kaçırılan çocuklarının fotoğrafları bulunan aileler, "Kahrolsun PKK, iş birlikçi HDP", "Şehitler ölmez, vatan bölünmez", Kahrolsun PKK", "Kürt-Türk kardeştir, ayrım yapan kalleştir" sloganları attı.

Daha sonra Metin Üstek'in ailesi de Şırnaklı kadınlar ile birlikte davul zurna eşliğinde halay çekti. Oğluna kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Anne Emine Üstek, evladına kavuşması için emek veren herkese teşekkür etti.

Oğluna kavuştuğu için mutlu olduğunu belirten Üstek," Oğlumun fotoğrafını son olarak buraya getiriyorum. İnşallah bundan sonra evinde yanı başımda olacak. Emeği geçen buradaki kadınlarımıza, güvenlik güçlerimizden Allah razı olsun. Çok sevinçliyim ve çok mutluyum. Gözü yaşlı ve çocuklarının yolunu gözleyen diğer annelerde en kısa zamanda evlatlarına inşallah kavuşur " diye konuştu.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading