Yandex Metrica
SON DAKİKA
Eski Beşiktaş yöneticisine tutuklama talebi! Adliyeye sevk edildi!

Eski Beşiktaş yöneticisine tutuklama talebi! Adliyeye sevk edildi!

İstanbul’da bir suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan Beeşiktaş'ın eski yöneticilerinden iş adamı Erdal Acar, "Suç İşlemek amacıyla örgüt kurma ve yağma" suçlarından tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.

Genel

23.01.2024, 22:10

İstanbul'un özellikle Anadolu Yakası'nda faaliyetler yürüten bir suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyon oldukça ses getirmişti. İstanbul merkezli Yalova, Kocaeli, Manisa, Muğla, İzmir, Antalya, Sakarya, Trabzon, Tekirdağ, Samsun, Ankara ve Artvin'de belirlenen adreslere 29 Haziran'da baskın yapan polis, 119 şüpheliyi yakalamıştı. Çalışmaların devamında yapılan ara gözaltılar ile yakalananların sayısı 122'ye yükselmişti. Gözaltına alınanlar arasında İş Adamı ve Beşiktaş Spor Kulübü Eski Yöneticisi Erdal Acar da yer almıştı. Acar dışında aralarında dizi oyuncuları ve spor yorumcularının da bulunduğu bazı ünlü isimler de soruşturma kapsamında emniyete çağrılmıştı. Adreslerde yapılan aramalarda ise çok sayıda ruhsatsız silah, çek, senet, dijital malzeme ele geçirilmiş, 900 bin dolar ve 413 bin euroya da el konulmuştu. 

Bugün iki sefer iptal edilmişti! THY ile yolculuk yapacaklara duyuru:... Haberi Görüntüle

"ELEBAŞI" SUÇLAMASI

Emniyete götürülen  ve "Çete Elebaşı" sıfatıyla gözaltına alındığı ortaya çıkan Erdal Acar emniyetteki sorgusunun ardından İstanbul Çağlayan Adliyesi'ne sevk edildi. İfadesi alınan iş adamı Acar'ın 'Suç İşlemek amacıyla örgüt kurma ve yağma' suçlarından tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildiği öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading