Yandex Metrica
SON DAKİKA
Eşi tarafından rehin alındı! KADES uygulamasıyla kurtuldu

Eşi tarafından rehin alındı! KADES uygulamasıyla kurtuldu

Gaziosmanpaşa'da dini nikahlı eşi tarafından silahla rehin alınıp İçişleri Bakanlığının Kadın Destek Uygulamasından (KADES) yardım isteyince özel hareket ekiplerinin operasyonuyla kurtarılan kadın, yaşadığı dehşet anlarını anlattı.

Genel

23.01.2024, 18:25

Gaziosmanpaşa'da dün sabah saatlerinde Yıldıztabya Mahallesi'nde İsmail Güneş, dini nikahlı eşi Ayşegül Geçim'in kaldığı eve gelip zorla içeriye girdi. Eşinin saldırısına uğrayarak rehin alınan Ayşegül Geçim, telefonunda yüklü olan İçişleri Bakanlığının Kadın Destek Uygulamasından (KADES) polis ekiplerine acil yardım çağrısında bulundu. KADES uygulamasındaki çağrıyı alan polis ekipleri kısa sürede olay yerine gelip güvenlik önlemi aldı. Özel hareket polis ekipleri de olayın yaşandığı eve operasyon düzenledi. İsmail Güneş vurularak etkisiz hale getirildikten sonra Ayşegül Geçim kurtarıldı.

Vatandaşlar ihbar etti! Osmaniye'de şüpheli paket alarmı Haberi Görüntüle

DEHŞET ANLARINI ANLATTI

Yaşadığı dehşet anlarını anlatan Ayşegül Geçim şunları söyledi:

"Evimin halini gördünüz, ben o eve giremem bir daha giremeyeceğim. O adam en ağır şekilde cezalandırılsın. Bu zamana kadar bana yaptıklarının bedelini, tek tek hesabını versin istiyorum. Hiçbir kadın benim gibi olmasın. Hiçbir kız çocuğu benim gibi olmasın. O öyle adamlar, öyle insanlar dışarıda yaşamasınlar istiyorum. Günlerce beni dövdü. Günlerce eziyet etti. Günlerce bana işkence yaptı. En son kafama silahı dayadı. En son kafama silahı dayadı. Ben eğer ki, KADES'e basmasaydım, polis gelmeseydi, ben şu anda yaşamıyordum. Benim 4 tane evladım var. Hepsi bir birinden güzel, pırıl pırıl çocuklar. Ben onları kendim karnımda taşıdım. Her gün 10 kere, 20 kere kalktım, üstlerini örttüm" 

Instagram'a ne kadar ceza kesildi? Rekabet Kurumu Facebook'a (Meta) neden... Haberi Görüntüle

 İYİ HAL İNDİRİMİ, KRAVAT İNDİRİMİ KABUL EDİLMESİN

Ayşegül Geçim sözlerini şöyle sürdürdü:

"İyi hal indirimi, kravat indirimi güzel konuşma indirimi kabul edilmesin. Bir kravat takmakla adam olunmuyor. O zaman biz de kravat takalım. Hepimiz kravat takalım, hepimiz bir şeyler yapalım. Kabul etmiyorum. Benim 4 tane evladım var, ben onların annesiyim. Onlara da anne olmak istiyorum. Allah'tan başka ecel gelmediği müddetçe başka biri tarafından öldürülmek istemiyorum. Kıskandım, sevdim, aşık oldum seven sevdiğine kıyamaz. Seven sevdiğini öldürmez, yaşatır. Benim psikolojim bozuldu, şu anda çalışabilecek bir durumda değilim. Çocuklarım var, evime giremiyorum. Bu evi buradan taşımam lazım. Ben yardım istiyorum, destek istiyorum. Bana yardım etsinler. Ben yeni bir hayat kurmak istiyorum. Tekrardan çocuklarıma bakabilmek istiyorum. En azından ben iyileşene kadar bir yardıma ihtiyacım var. Benim ailem yok, bir gelirim yok. Allah rızası için yardım istiyorum çocuklarım için"  

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading