Yandex Metrica

Eşi ile kızını minibüsüyle ezmişti! O caninin cezası belli oldu

Minibüsle ezdiği eşini öldürüp, kızını yaralayan sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.

Genel

23.01.2024, 19:35

Ordu'nun Korgan ilçesinde yolda gördüğü boşanma aşamasındaki eşi Selime Pişkin’i (45) kullandığı minibüsle çarpıp duvara sıkıştırarak öldüren, kızı Havva Nur Pişkin’i (22) ise yaralayan İbrahim Pişkin (47), 'eşi kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapse çarptırıldı. Sanık, kızını 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan ise ayrıca 14 yıl hapis cezası aldı.

Meteorolojiden 17 il için sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek! Meteorolojiden 17 il için sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek! Haberi Görüntüle

HEM EZDİ HEM TEKMELEDİ

Olay, 11 Kasım 2021'de Korgan ilçesi Merkez Caddesi'nde meydana geldi. Kendisine ait minibüsle seyir halinde olan İbrahim Pişkin, çocukları ile birlikte yolda yürürken gördüğü boşanma aşamasındaki eşi Selime Pişkin'in üzerine aracaını sürdü ve talihsiz kadını duvara sıkıştırdı. Çocuklarının çığlığına aldırış etmeyen Pişkin, minibüsten inerek yere yığılan eşini tekmeledi. Bu sırada Selime Pişkin’in yanındaki kızı Havva Nur Pişkin de çarpmanın etkisiyle yaralandı. 
Çevredeki vatandaşlar, İbrahim Pişkin'i linç etmeye çalışırken oay yerine intikal eden jandarma ekipleri, kalabalığın arasından kurtardıkları Pişkin'i gözaltına aldı. 4 çocuk annesi Selime Pişkin, ambulansla hastaneye sevk edilirken yaşamını yitirdi. 

Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı) hangi ilde? Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı)... Haberi Görüntüle

KAZARA ÇARPMIŞ!

Pişkin'in yargılandığı davanın ilk duruşması, Fatsa Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Pişkin, savunmasında olay günü alkolü olduğunu ve oğlunu okuldan aldığını söyledi. Kavşaktan döndüğü sırada direksiyon hakimiyetini kaybettiğini ileri süren Pişkin, "Oğlum bağırma seslerini duyduktan sonra birine çarptığımı anladım. Araçtan indim. Eşime ve kızıma çarptığımı görünce kendimi kaybettim. Kesinlikle öldürmek gibi kastım yoktu. Eşimi ve kızımı ölümle tehdit etmedim. Beraatimi istiyorum" dedi.

Mahkeme heyeti eşini ezdikten sonra darbettiğini de inkar eden Pişkin'e, 'kasten cinayet' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis, 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan ise 14 yıl hapis cezasına çarptırdı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading