Yandex Metrica
SON DAKİKA
Esenyurt'ta lojistik firmasında yangın çıktı

Esenyurt'ta lojistik firmasında yangın çıktı

Esenyurt'taki bir lojistik firmasında yangın çıkan yangının sona eren söndürülmesinin ardından soğutma çalışmaları sürdürülüyor.

Genel

23.01.2024, 17:46

İstanbul Esenyurt'ta bir lojistik firmasında yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ekibi olay yerine sevk edildi.

Esenyurt'ta bir lojistik firmasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti.  Olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildilerek itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti.

Rüyada saat görmek ne demek? Rüyada saat takmak ne anlama... Haberi Görüntüle

SÖNDÜRÜLEN YANGININ SOĞUTMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Söz konusu yangınla ilgili İstanbul Valiliği yazılı açıklama yaptı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Bugün saat 12.20'de Esenyurt ilçemizin Yunus Emre Mahallesi'nde bulunan lojistik deposuna ilişkin bir yangın ihbarı alınmıştır. Olay yerine ivedilikle güvenlik, sağlık, itfaiye ve AFAD KBRN ekipleri sevk edilmiştir. Çıkış sebebi henüz belirlenemeyen yangın, 39 itfaiye aracı ve 105 itfaiye personeli ile müdahale edilerek söndürülmüş olup; soğutma çalışmaları devam etmektedir. Depoda bulunan malzemelerin patlama riskine karşın gerekli güvenlik tedbirleri alınarak, çevredeki yollar geçici olarak yaya ve araç trafiğine kapatılmıştır. Alınan bilgilere göre; olayda yaralı ve can kaybı bulunmamaktadır. Konuyla ilgili soruşturma başlatılmıştır"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading