Yandex Metrica
SON DAKİKA
Esenyurt'ta bodruma saklanan cani, evden çıkan eski sevgilisini bıçakladı

Esenyurt'ta bodruma saklanan cani, evden çıkan eski sevgilisini bıçakladı

Esenyurt'ta bir cani eski sevgilisinin oturduğu apartmanın bodrum katına saklandı ve işe gitmek üzere evinden çıkan kadını göğsünden bıçakladı.

Genel

22.03.2024, 03:13

Esenyurt'ta yaşayan eski sevgilisinin oturduğu apartmanın bodrum katına saklanan Türkmenistan uyruklu Beghzat B., işe gitmek üzere evinden çıkan kadını göğsünden bıçakladı.

Olayın ardından tedavi altına alınan kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kadını bıçakladıktan sonra kaçan şüpheli halâ aranıyor.

Diyarbakır'da terör örgütü PKK'ya operasyon: 26 şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

İŞE GİTMEK ÜZEREYKEN SALDIRDI

Talihsiz olay, sabah saat 10.00 civarında Esenyurt Battal Gazi Mahallesi Cemre Sokak'ta yaşandı. Türkmenistan uyruklu Beghzat B., 30 yaşındaki eski sevgilisi Rhatoy A.'nın yaşadığı apartmanın bodrum katına gizlendi. 

Gizlendiği yerde, kadının işe gitmesini bekleyen Beghzat B., merdivenlerden inen Rhatoy A.'yı saçından yakalayarak, apartmandan dışarı çıkardı. Bağrışmalar yaşandıktan sonra Beghzat B., Rhatoy A.'yı göğsünden bıçakladı ve olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahaleden sonra kadın hastaneye kaldırıldı. Rhatoy A.'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis ekipleri saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

THY'den 5 ülkeye gidecek olanlara uyarı: Girişinize izin verilmeyebilir! Haberi Görüntüle

"KADINI SAÇINDAN TUTTU"

Rhatoy A.'nın yaşananları anlatan komşusu, "Ben kızımı okula hazırlıyordum. Bir kişi geldi, içeri girdi. Kızıma 'Nereye geldi' diye sordum. Bodruma indiğini söyledi. Bodrumda saklanmış. Daha sonra bu kişi, kadının saçından tuttu. Kadının çığlık seslerine çıktım. Baktığımda kadının saçından tutmuştu. Kadın, 'Yardım edin' diye bağırıyordu. Adam gittikten sonra baktım, kadın kanlar içindeydi" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading