Yandex Metrica
SON DAKİKA
Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısının alkollü hali vatandaşları isyan ettirdi

Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısının alkollü hali vatandaşları isyan ettirdi

Esenyurt'ta gerekli izinleri olduğu halde Van Kültür Evi'ni mühürleyen belediyeye tepki için STK'larca asılan pankartı aldırtmaya gelen Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Selçuk Günerhan'ın ayakta duramayacak kadar alkollü olmasına vatandaşlar böyle tepki gösterdi...

Genel

23.01.2024, 17:56

Vatandaştan Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Selçuk Günerhanın alkollü bir şekilde gelerek, hem Van Kültür Evi'nin kapatılmasına tepki olan pankartı aldırtması hem de tavırları tepki topladı. Bir vatandaş ise o anları kameralara kaydederek, sosyal medyada paylaştı.

THY'den 5 ülkeye gidecek olanlara uyarı: Girişinize izin verilmeyebilir! Haberi Görüntüle

ÖNCE İZİNLERİ OLAN KÜLTÜREVİNİN KAPISINA MÜHÜR VURDULAR

CHP'li Esenyurt Belediyesi, Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt'un talimatıyla, Van Kültür Evi'nin kapısına mühür vurmuş ve açılışına engel olmuştu. Bu gelişmenin ardından vatandaşlar ve STK'lar duruma tepki gösterdi ve bazı STK yetkilileri bu tepkilerini Van Kültür Evi'nin girişine pankart asarak gösterdi. Skandal, bundan sonra yaşandı. 

Vatandaşlar tarafından olay yerinde kayda alınan videoda oldukça alkollü olduğu belirtilen ve güçlükle ayakta durduğu anlaşılan Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Selçuk Günerhan, beraberindeki kişilerle pankartı kaldırmaya geldi. Günerhan, pankartı kaldırttı ve çevredeki vatandaşlar hem bu durumuna hem de Günerhan'ın alkollü haline tepki gösterdi. Diğer taraftan Kültür evinin Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nden gerekli izninin olduğu ve Yapı Kayıt Belgesi'ne de sahip olduğu öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading