Yandex Metrica
SON DAKİKA
Ermenistan Başbakanı Paşinyan'dan Türkiye ile normalleşme açıklaması! 'Elimizden geleni yapmaya hazırız'

Ermenistan Başbakanı Paşinyan'dan Türkiye ile normalleşme açıklaması! 'Elimizden geleni yapmaya hazırız'

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, Türkiye ile Ermenistan arasında devam eden müzakerelerde yavaşlamama olmaması için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Genel

23.01.2024, 22:07

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, Ermenistan Parlamentosundaki konuşmasında, Türkiye ile Ermenistan arasındaki ilişkilerin normalleşme sürecini dğeerlendirdi. 

THY'den 5 ülkeye gidecek olanlara uyarı: Girişinize izin verilmeyebilir! Haberi Görüntüle

'ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ'

Türkiye ile yapılan müzakerelerde tüm riskleri anladıklarını ifade eden Paşinyan, "Ankara ile müzakerelerin devam ettirilmesi ve diyalog kurulması gerektiğine inandığına" dikkat çekti. 

Paşinyan konuşmasında, Türkiye ile yapılan müzakerelerde durgunluk yaşanmaması için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. 

İstanbullular için 15 Mart uyarısı! Tedbirini almayan resmen yanacak: Avcılar,... Haberi Görüntüle

'SÜRECİN DURGUNLAŞMAMASI İÇİN HIZLI SONUÇLAR ALMALIYIZ'

Nikol Paşinyan konuşmasında, "Sürecin sonuçlarının o kadar hızlı olmayabileceğini anlıyor ve bunu uluslararası ortaklarımıza da anlatıyoruz. Fakat hızlı sonuçlar olmazsa durgunluk yaşanması tehlikesi vardır. Bu tür bir durgunluğu önlemek için küçük adımlarla ilerleyebilmeniz gerekir. Uluslararası ortaklarımız Türkiye-Ermenistan ilişkilerinin normalleşmesini tam destekliyor." ifadelerine yer verdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading