Yandex Metrica

Erdoğan'ın zaferi bir şeyi daha gösterdi: Vatandaş eser üreten siyaseti seçti!

Erdoğan'ın zaferi bir şeyi daha gösterdi: Vatandaş eser üreten siyaseti seçti!

28 Mayıs'ta Türkiye'de sandıktan çıkan sonuçla birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın zaferi bir şeyi daha toplama hatırlattı. Vatandaşlar eser üreten siyaseti dikkate aldığını gösterdi. Çirkin siyaset, üretemeyen ittifaklar, politikasızlık, kaset ve şantaj siyasetini sevmediğini asıl baktığı konunun eser ce hizmet siyaseti olduğunu yeniden gösterdi.

Genel

23.01.2024, 20:58

Pazar günü sandıklatan çıkan sonuç vatandaşların siyaset kulvarında neye dikkat ettiğini yeniden gösterdi. Halk yetki verdiği kişilerin eser ve hizmet üretmesini istediğini ve bunun için Erdoğan'ı yeniden seçtiğini gösterdi. 

Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Haberi Görüntüle

POJELERİN ÜRETİLDİĞİ İLLERDE OYLARDA PATLAMA YAŞANDI 

Erdoğan, milli otomobil Togg'un fabrikasının kurulduğu Bursa'da, Akkuyu Nükleer Santrali'nin yapıldığı Mersin'de, Zigana Tüneli'yle birbirine bağlanan Trabzon ve Gümüşhane'de oylarını artırdı. Gabar petrolünün işlendiği Şırnak'ta, Karadeniz gazının taşındığı Zonguldak'ta Erdoğan lehine oy patlaması yaşandı. Recep Tayyip Erdoğan, prestij projelerin hayata geçirildiği illerde de ilk tura göre oylarını büyük oranda yükseltti.

Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne sıklıkla temizlemeliyiz? Havlular kaç günde bir yıkanmalı? Çöp kutuları yıkanır mı? Zeminleri her gün silmek mi gerekiyor? Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne... Haberi Görüntüle

AKKUYU'DAN TOGG'A, ORADAN YUSUFELİ'NE

Erdoğan, Akkuyu Santrali'nin yapımının sürdüğü Mersin'de ilk tura göre 3 puan, Togg fabrikasının olduğu Bursa'da yine 3 puan oy artırma başarısı gösterdi.Türkiye'nin en yüksek, dünyanın ise 5'inci en yüksek barajı Yusufeli'nin bulunduğu Artvin'de aynı şekilde oyunu 3 puan artıran Erdoğan, Gümüşhane ile Trabzon'u birbirine bağlayan Zigana Tüneli'nin bulunduğu Trabzon'da 3.5 puan, Gümüşhane'de ise 4 puan oy yükseltti.

Milli güvenlik dikkate alındı! Valilik duyurdu: Gabar ve Cudi Dağı bölgelerine girmek yasaklandı! Milli güvenlik dikkate alındı! Valilik duyurdu: Gabar ve Cudi Dağı... Haberi Görüntüle

BURSA'DA İKİNCİ TURDA OYLAR DAHA ÇOK ARTTI 

Akkuyu Nükleer Santrali'ni yapıldığı Mersin'de ilk turda 57.18 oy alan Erdoğan, ikinci turda yüzde 60.27 oranına ulaştı. Togg fabrikasının olduğu Bursa'da yüzde 51.47 oranında ilk turda oy alan Erdoğan ikinci turda 54.66'ya çıkmayı başardı.

Yusufeli Barajı'nı sınırları içerisinde barındıran Artvin'de de Erdoğan'ın oyları arttı. İlk turda yüzde 47.68 alan Erdoğan, ikinci turda oyunu 50.65'e çıkardı.

Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Haberi Görüntüle

KARADENİZ'DE MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE

Zigana Tüneli'ni birbirine bağlayan iki ilde de Erdoğan oylarını yükseltti. Trabzon'da ilk turda yüzde 65.32 oy alan Erdoğan, ikinci turda oy oranını 68.88'e çıkardı. Gümüşhane'de de benzer bir tablo göze çarpıyor.

Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı) hangi ilde? Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı)... Haberi Görüntüle

GABAR PETROLÜNÜN BULUNDUĞU ŞIRNAK'TA DA OYLAR ARTTI 

İlk turda yüzde 74.42 oranında oy alan Erdoğan, ikinci turda oylarını yüzde 78.54'e çıkarmayı başardı. Karadeniz'de bulunan doğalgazın karayla buluşma noktası olan Zonguldak'ta da Başkan Erdoğan oylarını ilk tura göre artırdı.14 Mayıs'ta yüzde 51 oy alan Erdoğan, ikinci turda yüzde 54.8 seviyesine yükseldi. Gabar'da bulunan petrolün ilk işlendiği il olan Şırnak'ta da Erdoğan'ın oyları ilk tura göre daha yüksek çıktı.14 Mayıs'ta 21.43 alan Erdoğan, 28 Mayıs'ta 23.7 oranında oy aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading