Yandex Metrica

Engelli sporcular ve 15 Temmuz gazilerinden anlamlı dalış

Engelli sporcular ve 15 Temmuz gazilerinden anlamlı dalış

Engelli sporcular, 15 Temmuz gazileri ile birlikte İstanbul Boğaz'ında tüplü dalış yaparak, şehitler anısına Türk bayrağı açtı.

Genel

23.01.2024, 17:38

Bağcılar Belediyesi, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 5. yılında, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi iş birliğiyle "Milli İrade-2 Dalışı" adında anlamlı bir etkinlik düzenledi. 

Bağcılar Belediyesi Su Altı Sporları Kulübü engelli sporcuları, 15 Temmuz gazileri ile birlikte tüplü dalış yaparak, şehitler anısına Türk bayrağı açtı.

Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı) hangi ilde? Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı)... Haberi Görüntüle

ÖNCE BOĞAZ'DA TUR ATTILAR

Engelli sporcular dalış kıyafetlerini giydikten sonra 15 Temmuz gazileri Hakan Yılmaztürk ve Bekir Yıldız ile Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğünün tahlisiye botu ile Boğaz'da kısa bir tur attı. Dalgıçlar turdun ardından hizmet binası önündeki iç limanda tüplü dalış gerçekleştirerek, denizin üstünde Türk bayrağı açtı.

Etkinliğin bitiminde engelli sporculara ve gazilere serftifika takdim edildi.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading