Yandex Metrica

En ucuz otomobil satışta! Konsept tasarımı tanıtıldı

En ucuz otomobil satışta! Konsept tasarımı tanıtıldı

Citroen geçtiğimiz günlerde tanıttığı Ami aracının konsept tasarımını öne çıkardı. Citroen My Ami Buggy Concept aracı arazi severler için ideal bir araç olma özelliğini taşıyor. Türkiye'de 90 bin TL civarında satışa sunulan araç en ucuz otomobil olma özelliğini taşıyor.

Genel

23.01.2024, 18:32

Türkiye'nin en ucuz aracı olma özelliğini taşıyan Citroen Ami'nin konsept tasarımı ortaya çıktı. 

Citroen yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, mühendislerin elektrikli ve kullanımı kolay bir araç arayanlar için Ami Buggy konseptini ortaya çıkardığı bildirildi. 

Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne sıklıkla temizlemeliyiz? Havlular kaç günde bir yıkanmalı? Çöp kutuları yıkanır mı? Zeminleri her gün silmek mi gerekiyor? Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne... Haberi Görüntüle

EĞLENCE İÇİN TASARLANDI 

Citroen My Ami Buggy, kapısının olmaması ve özel aksesuarları ile ön plana çıkıyor. Konsept olarak tasarlanan araç, hayatı kolaylaştırmak ve eğlenceli olmasını sağlamak için üretildi. 

Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı) hangi ilde? Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı)... Haberi Görüntüle

FERAH BİR İÇ MEKAN SUNUYOR

Panoramik tavana sahip araç iç mekanda ferah bir aydınlık sağlarken, kapılarının olmaması havadar bir kabin ortaya çıkarıyor. 


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading