Yandex Metrica
SON DAKİKA
Emekli prim sayısında inanılmaz değişim! Sigorta girişi 1999 - 2000 – 2001 olanlar artık emekli! Bu şartları yapanlar yararlanacak

Emekli prim sayısında inanılmaz değişim! Sigorta girişi 1999 - 2000 – 2001 olanlar artık emekli! Bu şartları yapanlar yararlanacak

EYT yasasının çıkmasıyla beraber milyonlarca kişi emekli oldu. Bu gelişmenin ardından yeni düzenlemeler hız kesmeden devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatıyla beraber sözleşmeli memurlar için 3600 ek gösterge sorun olmaktan çıktı. Emeklilik ve prim gün sayısında büyük değişiklikler yaşandı. İşte o detaylar..

Genel

23.01.2024, 20:50

kadınların ve annelerin öne çıktığı yeni emeklilik reformu, sosyal güvenlik sistemindeki birçok sorunu da çözmüş olacak. Erken emekilikte prim gün sayısında büyük değişimler yaşanıyor. EYT yasının ardından emekli milyonlarca kişi sonrası yeni düzenlemeler devam ediyor. Erken emeklilikte büyük değişikler yaşanacak. İşte detaylar..

Son tarih belli oldu! Ehliyeti olanlar dikkat: Yaptırmazsanız 15 TL... Haberi Görüntüle

YAPILACAK DÜZENLEMELER

3 yıllık sorun çözülerek Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili düzenleme çıkarıldı ve uygulanmasıyla birlikte milyonlarca vatandaş emeklilik hakkına kavuşurken yeni bir emeklilik reformunun işareti de verilmiş oldu. Yapılacak bu yeni düzenleme ileride de oluşabilecek tüm meseleleri kökünden çözecek bir reform olacak. Yapılacak dev emeklilik reformu için sendikalar dinlenecek. Hiçbir meseleye kapıyı kapatmadan geniş kapsamlı taslak çalışması yapılacak.

İstanbullular için 15 Mart uyarısı! Tedbirini almayan resmen yanacak: Avcılar,... Haberi Görüntüle

PRİMDE EŞİTLEME SAĞLANACAK

Bağ-Kurlular ile SSK kapsamında sigortalı olanlar arasındaki prim farklılıkları da giderilecek. Bu durumda başta esnaf olmak üzere Bağ-Kur'lular 9.000 gün prim biriktirmek durumunda kalmadan en 1800 gün fark kaldırılarak az 5 yıl erken emekli olabilecek..

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading