Yandex Metrica

Emekli öğretmenden Davutoğlu'na tepki: Yol arkadaşına ihanet ettin

Emekli öğretmenden Davutoğlu'na tepki: Yol arkadaşına ihanet ettin

Kayseri'de çarşı esnafını gezen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Emekli öğretmen Burhan Karamustafaoğlu, "Biz, seni sevmiştik. Ne zamana kadar? Sen yol arkadaşına ihanet ettin, o zamana kadar" dedi. 

Genel

23.01.2024, 18:05

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, çeşitli ziyaretler kapsamında dün Kayseri'ye geldi. Davutoğlu, Kayseri'de çarşı esnafını ziyaret etti.

Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Haberi Görüntüle

'YOL ARKADAŞINA İHANET ETTİN'

Çarşı gezisinde Genel Başkan Ahmet Davutoğlu'nu durduran emekli öğretmen Burhan Karamustafaoğlu, "Biz, seni sevmiştik. Ne zamana kadar? Sen yol arkadaşına ihanet ettin, o zamana kadar" dedi. 

Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne sıklıkla temizlemeliyiz? Havlular kaç günde bir yıkanmalı? Çöp kutuları yıkanır mı? Zeminleri her gün silmek mi gerekiyor? Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne... Haberi Görüntüle

'GÖZÜMÜZDE YOKSUNUZ'

Bir başka vatandaş ise Ahmet Davutoğlu'na "Siz altın gibi adamsınız. Ancak HDP, CHP ve İYİ Parti ile birlikte yol yürürseniz gözümüzde yoksunuz. Onların peşine düşecek kadar değişmediniz" dedi. Davutoğlu ise "Biz sizinle, Kayseri ile beraberiz" cevabını verdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading