Yandex Metrica

Sitede Ara

Eleştirilere tahammül edemeyen İmamoğlu kimseye konuşma hakkı vermiyor

Eleştirilere tahammül edemeyen İmamoğlu kimseye konuşma hakkı vermiyor

İstanbul'da toplu ulaşım araçlarında elektronik biletlere yüzde 15 oranında zam getirilme kararının alındığı UKOME Toplantısı İBB Başkanı İmamoğlu'nun ortamda gerginlik yaşanmasına neden olan skandal tepkisine sahne oldu.

Genel

23.01.2024, 17:43

UKOME toplantısında tartışmalara rağmen oy birliğiyle alınan zam kararın ardından, verilen arada gergin anlar yaşandığı görüldü. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu agresif tavırlarla, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı İstanbul 1'inci Bölge Müdürü Serdar Yücel'in yanına yürüyerek tartışma başlattı.  

B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün süre verildi! B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün... Haberi Görüntüle

BAKANLIK YÜKSEK ZAM ORANINA KARŞI ÇIKTI

İBB'nin toplu taşımada elektronik bilete istediği zam oranı yüzde 24.12 yerine Bakanlığın önerisi neticesinde yüzde 15 olarak oy birliğiyle kabul edildi. İBB, elektronik biletlere en son zammın 6 Şubat 2020 tarihinde yapıldığını, enflasyonun artmasıyla birlikte yakıt ücretlerindeki artışı göstererek, bilet ücretlerinde 24.12 oranında kümülatif artış teklif etti. Toplantıda epeyce tartışmalara konu olan teklifte Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı temsilcilerinin teklif ettiği yüzde 15 zam oranı oy birliğiyle kabul edildi.

Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Haberi Görüntüle

TOPLANTIDA GERGİNLİK YAŞANDI

Oylamanın ardından UKOME Toplantısına kısa süreli ara verilirken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı İstanbul 1'inci Bölge Müdürü Serdar Yücel arasında sözlü tartışma yaşandı. Bölge Müdürü Yücel, toplantı süresince İmamoğlu'nun kendilerine saygı göstermediğini dile getirince, İmamoğlu Yücel'in yanına gelerek "arkamdan ne konuşuyorsun yüzüme söyle" ifadeleriyle Yücel'e sataştı. Kendisine yönelik hiçbir eleştiriye tahammülü olmayan İBB Başkanı İmamoğlu'nun agresif anları kameralara yansıdı. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading