Yandex Metrica

Ekşi Sözlük'teki trol ağı ifşa olmuştu! Sözlük yetkilileri açıklama yaptı

Ekşi Sözlük'teki trol ağı ifşa olmuştu! Sözlük yetkilileri açıklama yaptı

CHP'nin Ekşi Sözlük'teki trol ağı bir kullanıcısı tarafından ifşa edilirken, 200 kişilik trol ordusunun sözlükteki başlıkları düzenleyerek kanal ataması yaptığı ortaya çıktı. Yapılan ifşanın ardından Ekşi Sözlük yetkilileri açıklama yaparak geri adım attı.

Genel

23.01.2024, 22:06

Ekşi Sözlük'te bir kullanıcı, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, sözlükteki CHP'nin trol ağını deşifre etti. 

Diyanet'ten hacı adayları için duyuru: Kafile ve uçuş bilgileri belli oldu! Diyanet'ten hacı adayları için duyuru: Kafile ve uçuş bilgileri belli... Haberi Görüntüle

TROL AĞI İFŞA OLMUŞTU

Abese İrca adlı kullanıcının iddialarına göre, sözlük kullanıcıları, istedikleri başlıkları sözlüğün ana gündem maddesi haline getirebiliyor. 

Profesyonel olan trol ekibinin çoğu zaman entry bile girmediğini belirten Abese İrca adlı kullanıcının hesabındaki bilgiseli sonrası konu gündem oldu. 

Türkiye'nin fay hattı haritası kıpkırmızı! Japon deprem uzmanı o kenti işaret etti: Ciddi fay hattı var! Türkiye'nin fay hattı haritası kıpkırmızı! Japon deprem uzmanı o kenti... Haberi Görüntüle

YETKİLİLER AÇIKLAMA YAPTI 

Olayın bu denli yayılmasının ardından geri adım atan Ekşi Sözlük yetkilileri açıklamada bulundu. 

Sözlük yetkilileri açıklamasında bundan sonra daha dikkatli olacaklarını belirterek sözlükte yeni düzenlemeler yapacaklarını belirtti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading