Yandex Metrica

Ekrem İmamoğlu'nun vukuatı bitmiyor! Bu sefer de CİF'in sosyal sorumluluk projesini sahiplendi

Ekrem İmamoğlu'nun vukuatı bitmiyor! Bu sefer de CİF'in sosyal sorumluluk projesini sahiplendi

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yeni bir skandalı ortaya çıktı. AK Parti döneminde yapılan projeleri sahiplenen İmamoğlu, bu sefer de CIF markasının boğaza yerleştirdiği çöp kapanlarını sahiplendi. Kapanları kendisi koymuş gibi reklam yapan İmamoğlu sosyal medyada geniş tepki gördü.

Genel

10.02.2024, 11:58

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesinin icraatleri say say bitmiyor. AK Parti'nin belediyeciliği döneminde yapılan projeleri sahiplenen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Twitter hesabından yaptığı son paylaşımla büyük tepki gördü. 

Meteorolojiden 17 il için sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek! Meteorolojiden 17 il için sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek! Haberi Görüntüle

REKLAM BELEDİYECİLİĞİ Mİ? 

CIF markasının önceki yıllarda İstanbul Boğazı'na yerleştirdiği ve boğazı temizlemeye yarayan çöp kapanlarını sahiplenen İmamoğlu bu aletler sanki kendisinin talimatıyla yerleştirilmiş gibi reklam yaptı.

B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün süre verildi! B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün... Haberi Görüntüle

KENDİ PROJESİ GİBİ LANSE ETTİ 

İmamoğlu, Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Çöpkaparlar 18 tondan fazla çöp topladı. İstanbul Boğazı'nın farkı noktalarına yerleştirdiğimiz bu akıllı aletlerle hem denizi temiz tutuyor hem de farkındalık oluşturuyoruz." sözlerini kaydetti. 

Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Haberi Görüntüle

CIF LOGOSUNUN ÖNÜNÜ KAPATMAYA ÇALIŞTILAR

Paylaştığı videoda ise CIF'ın adının hiç geçmemesi ve muhabirin videoda gözüken CIF logosunun önünü kapatmaya çalışması, sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük tepki gördü. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading