Yandex Metrica

Ekrem İmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na merdivenli gönderme!

Ekrem İmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na merdivenli gönderme!

Millet İttifakı'nda büyüyen adaylık krizinde, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu arasındaki çekişme iyice alenileşti. Kılıçdaroğlu’nun “popstar” benzetmesi yaptığı İmamoğlu, CHP Genel Başkanı'na yürüyen merdiven videosuyla cevap verdi.

Genel

23.01.2024, 18:35

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu arasındaki adaylık krizi artık tamamen ortaya çıktı. 

Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı var Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı... Haberi Görüntüle

ADAYLIK KRİZİ DERİNLEŞİYOR

Millet İttifakı'nın adaylık krizi giderek büyürken, Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun adaylıklarını engellemek için söylemlerde bulunuyordu. 

Diğer yandan Millet İttifakının diğer ortağı İYİ Parti lideri Meral Akşener ise Ekrem İmamoğlu'ndan taraf tutuyordu. 

Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Haberi Görüntüle

'BELEDİYE BAŞKANLARI KENDİ ARALARINDA YARIŞIR'

Kılıçdaroğlu son yaptığı açıklamada rekabet olup olmadığına dair açıklık getirmişti. Kılıçdaroğlu, 'İnsanlar farklı yorumlayabilirler. Eğer bir yarışsa belediye başkanları kendi aralarında yarışıyorlar.' ifadelerini kullandı. 

Bu açıklamalar sonrası CHP içinde kriz derinleşirken İmamoğlu sosyal medya hesabından Kılıçdaroğlu'na göndermeli bir paylaşımda bulundu. 

Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU'NA AÇIK GÖNDERME 

Yürüyen merdivene ters binmeye çalışan bir kedinin videosunu paylaşan Ekrem İmamoğlu, 'İstanbul aynı zamanda dünyanın kedi başkentidir. İstanbullular ile kediler arasında duygusal bir bağ vardır.' açıklamasında bulundu. 

Bu paylaşım Kılıçdaroğlu'nun 2011 yılında yürüyen merdivene ters bindiği görüntüleri akıllara getirdi. 

Sosyal medyada geniş yankı bulan bu paylaşım hakkında vatandaşlar Kılıçdaroğlu'na açık bir gönderme olduğu yorumunda bulundular. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading