Yandex Metrica
SON DAKİKA
Ekrem İmamoğlu dansçıya 400 bin TL öderken otobüsler yolda kalıyor

Ekrem İmamoğlu dansçıya 400 bin TL öderken otobüsler yolda kalıyor

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin bir dans organizasyonu için 400 bin TL ödeme yaptığı ortaya çıktı. Vatandaş ulaşım, altyapı, hizmet problemleri çekerken İmamoğlu'nun bir dans etkinliğine 400 bin TL ödeme yapması sosyal medyada büyük tepkiye sebep oldu.

Genel

23.01.2024, 19:06

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda 23-24 Şubat günlerinde gösteri yapan İspanyol flamenko dansçısı Patricia Guerrero'ya CHP yönetimindeki İBB'nin 400 bin TL ödeme yaptığı ortaya çıktı. 

İstanbullular için 15 Mart uyarısı! Tedbirini almayan resmen yanacak: Avcılar,... Haberi Görüntüle

400 BİN TL ÖDEDİLER

İspanyalı flamenko dansçısı Patricia Guerrero'nun İBB Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda yaptığı flamenko gösterisi için CHP'li İBB yönetiminin 400 bin TL ödemede bulunduğu ortaya çıktı. 

18 Mart (bugün) İstanbul'da otobüsler ücretsiz mi, indirimli mi? İETT... Haberi Görüntüle

HİZMETE PARA YOK DANSÇIYA VAR

Her fırsatta borç içinde olduklarını, hükümete suç atarak borçlarının artırıldığını projelere izin çıkmadığını belirten CHP'li belediye başkanı Ekrem İmamoğlu'na sosyal medyadan tepkiler çığ gibi geldi. 

Tartışma konusu olan ödemeye "Bir dansçıya bu kadar para ödenir mi?" gibi tepkiler gelirken, İBB tarafından herhangi bir açıklama yapılmaması vatandaşların eleştirisine sebep oldu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading