Yandex Metrica
SON DAKİKA
E-Devlet'ten yeni hizmet! O ödemeler artık burdan yapılabilecek 

E-Devlet'ten yeni hizmet! O ödemeler artık burdan yapılabilecek 

E-devlet üzerinden verilecek yeni hizmetle birlikte PTT'nin iş yerlerine gitmeye gerek kalmayarak, hak sahipleri, doğalgaz ve elektrik tüketim destekleri ile sosyal yardım ödemelerini e-Devlet üzerinden alabiliyor.

Genel

23.01.2024, 20:18

PTT AŞ'nin, e-Devlet platformu üzerinden sağladığı hizmetler ile hak sahipleri, adlarına yatırılan kurum ödemelerini sorgulama, hesaba aktarma ya da gelen yardımla fatura ödeme işlemlerini gerçekleştirebiliyor.

THY'den 5 ülkeye gidecek olanlara uyarı: Girişinize izin verilmeyebilir! Haberi Görüntüle

YENİ HİZMETLERLE İŞYERLERİNDEKİ YOĞUNLUK AZALIYOR 

PTT'den yapılan açıklamaya göre, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına bağlı olarak yurt içinde ve dışında müşterilerine bankacılık, posta ve kargo alanlarında hizmet sunan şirket, yürüttüğü çalışmaları her geçen gün geliştirirken hizmetlerini de dijital ortama taşıyor. Böylece iş yerlerindeki yoğunluğun azalması ve müşterilerin zamandan tasarruf etmesi sağlanıyor.

İstanbullular için 15 Mart uyarısı! Tedbirini almayan resmen yanacak: Avcılar,... Haberi Görüntüle

PTT ÜZERİNDEN YAPILAN KURUM ÖDEMELERİ E-DEVLET' TEN YAPILABİLİYOR 

Bu hizmetin içinde ayrıca, PTT AŞ üzerinden yapılan kurum ödemelerini sorgulama ve hesaba aktarma hizmeti ile elektrik ve doğal gaz tüketim destekleri ile fatura ödeme ve abone sözleşme numarası güncelleme işlemleri çevrim içi yapılabiliyor.

Son tarih belli oldu! Ehliyeti olanlar dikkat: Yaptırmazsanız 15 TL... Haberi Görüntüle

BU HİZMETTEN FAYDALANMAK İSTEYENLER İKİ FARKLI YOL İZLEYEBİLİR

Bu hizmetten yararlanmak isteyenler iki farklı yol izleyebiliyor. Sunulan hizmetlere e-Devlet kanalı üzerinden direkt aratılarak veya e-Devlet kanalındaki kurumlar sekmesinde PTT AŞ'nin altında listelenen hizmetler yoluyla ulaşılabiliyor. Bir diğer yol olarak PTT AŞ'nin internet bankacılığı ve mobil 
bankacılık uygulamasının giriş ekranındaki direkt yardım ekranına yönlendirecek "Sosyal Yardım Ödemeleri" butonuna tıklanarak hizmetlere 
ulaşılabilir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading