Yandex Metrica
SON DAKİKA
Düzce Milli Eğitim Müdürlüğünden açıklama: Okul müdürünün kendine ait tuvalet yaptırdığı iddia edildi

Düzce Milli Eğitim Müdürlüğünden açıklama: Okul müdürünün kendine ait tuvalet yaptırdığı iddia edildi

Düzce'de bir lise müdürünün okulda kendisine özel tuvalet yaptırdığı ve kapısına "Müdür WC" yazdırdığı iddia edildi. İddiaya ilişkin, Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yazılı açıklama yapıldı.

Genel

23.01.2024, 19:49

Yapılan açıklamada, Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile ilgili sosyal medyada ve bazı basın kuruluşlarında "Düzce Mevlana Anadolu Lisesi Müdürü Suzan Ardıç Çiner, okula kendisine özel tuvalet yaptırdı." şeklinde yer alan iddiaların gerçeği yansıtmadığı söylendi.

18 Mart (bugün) İstanbul'da otobüsler ücretsiz mi, indirimli mi? İETT... Haberi Görüntüle

DÜZCE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ AÇIKLAMASI

Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"'Müdür WC' başlıklı haberler basında yer almıştır. Adı anılan okulumuzun tuvaletlerinde tadilat yapılmamış, fiziki ortam iyileştirme çalışmaları kapsamında okulun bütün kapılarına giydirme yapılmıştır. Okul idaresinin ve rehberlik servisinin bulunduğu katta ortak kullanılan tuvalet kapısına, ilgili firma tarafından sehven yapılan 'Müdür WC' baskısı, okul müdürümüz tarafından fark edilmiş, ivedilikle kapı giydirmesi sökülmüş, gerekli düzeltme yapılmıştır. Çeşitli mecralarda müdürlüğümüz ve okulumuz aleyhine yapılan söz konusu iddialar gerçeği yansıtmamaktadır."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading