Yandex Metrica

Dünya bu aşkı konuşuyor! Aralarındaki yaş farkı dudak uçuklattı

Dünya bu aşkı konuşuyor! Aralarındaki yaş farkı dudak uçuklattı

Aralarında 46 yaş farkı bulunan Mısırlı İbrahim ile İngiliz Iris'in para için birlikte oldukları iddia edilirken. Çift bu iddiaları reddedip mutlu olduklarını ifade etti.

Genel

23.01.2024, 18:23

İngiltere'nin güneyindeki Somerst bölgesinde yaşayan Iris Jones, 2019 yılında sosyal medya üzerinden Mısırlı Muhammed İbrahim ile tanıştı. 

Emekli temizlikçi olan Jones 36 yaşındaki İbrahim ile Kasım 2020'de bir araya geldi. İbrahim'in vize işleri sebebiyle bir yıl boyunca görüşemediler. 

Meteorolojiden 17 il için sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek! Meteorolojiden 17 il için sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek! Haberi Görüntüle

YAŞ FARKI 46 

82 yaşındaki Jones'un haftada 200 sterlin emeklilik maaşı aldığı bildirilirken, para için beraber olma iddialarına böylesi yorumların romantik ilişkilerini bozmadığını ifade ettiler. 

B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün süre verildi! B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün... Haberi Görüntüle

82 YAŞINDAKİ JONES: AŞK HER ŞEYİ FETHEDER

"Aşk her şeyi fetheder." diyen Jones, "Şu anda sorunlar yaşıyoruz çünkü Muhammed batıdaki hayata uyum sağlıyor ve ben de etrafımda bir erkek olmasına uyum sağlıyorum." ifadelerine yer verdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading