Yandex Metrica
SON DAKİKA
Dün 'Demirtaş' diyen CHP'li Erdoğdu'nun gönlüne şimdi de Kılıçdaroğlu düştü

Dün 'Demirtaş' diyen CHP'li Erdoğdu'nun gönlüne şimdi de Kılıçdaroğlu düştü

CHP'li Aykut Erdoğdu, henüz "Demirtaş keşke Cumhurbaşkanı olsa" sözleriyle çok konuşmuştu ki, şimdi de çark edip "Gönlümden geçen aday Kılıçdaroğlu'dur" dedi.

Genel

23.01.2024, 21:59

CHP'li Aykut Erdoğdu, daha dün "Demirtaş keşke Cumhurbaşkanı olsa" sözleriyle konuşulurken, bugün çark edip "Gönlümden geçen aday Kılıçdaroğlu'dur" dedi.

THY'den dikkat çekem kampanya: 65 yaş ve üstüne yüzde 25... Haberi Görüntüle

BİRDEN BİRE FİKRİ DEĞİŞMİŞ!

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, internet yayınına konuk olduğu Gazeteci Sedef Kabaş'a gönlündeki Cumhurbaşkanı adayının Selahattin Demirtaş olduğunu açıklamıştı.

Aykut Erdoğdu’nun dile getirdiği "Demirtaş keşke Cumhurbaşkanı seçilse" sözleri hem tepki çekmiş hem de tartışma yaratmıştı. Bu açıklamanın ardından başka her ne yaşandıysa, Erdoğdu, bu defa keskin bir dönüş yapıp gönlündeki Cumhurbaşkanı adayının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu söyledi. Hatta bunu ifadelerinin açıklamasını yapmak istercesine yayına bağlandığı CNN Türk ekranlarında söyledi.

Erdoğdu, nasıl çark ettiyse bir anda söylem değiştirerek, ""Benim gönlümden geçen Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'dur. Türkiye'de hemen hemen her kesimde konuşabilecek ender siyasetçilerden biri Kemal Kılıçdaroğlu'dur." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading