Yandex Metrica

DSİ personel alım kura çekimleri ne zaman yapılacak? DSİ Personel alımı kura listeleri açıklandı mı, sonuçlar ne zaman açıklanacak?

DSİ personel alım kura çekimleri ne zaman yapılacak? DSİ Personel alımı kura listeleri açıklandı mı, sonuçlar ne zaman açıklanacak?

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü 908 personel alımı yapacağını geçtiğimiz aylarda açıklamıştı. Başvuruların sona ermesinin ardından kuraların ne zaman yapılacağı merak konusu oldu. 908 kişilik kura çekiminin asil ve yedek listeleri de araştırılıyor. Peki, DSİ personel alım kura çekimleri ne zaman yapılacak? DSİ Personel alımı kura listeleri açıklandı mı, sonuçlar ne zaman açıklanacak?

Genel

09.02.2024, 11:39

Devlet Su İşleri Personel alımında geri sayım devam ediyor. Personel alım başvurularının sona ermesinin ardından son aşamada kura çekimlerinin ne zaman yapılacağı merak ediliyor. Alımların son düzeyinde kura sonuçlarının ne zaman açıklanacağı araştırılıyor. Peki, DSİ personel alım kura çekimleri ne zaman yapılacak? DSİ Personel alımı kura listeleri açıklandı mı, sonuçlar ne zaman açıklanacak?

İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi  vuruldu! İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi vuruldu! Haberi Görüntüle

DSİ KURA ÇEKİMLERİ NE ZAMAN YAPILACAK?

İşe alınacak sürekli işçiler, açık iş sayısı (ilan edilen kadro sayısı) kadar asıl ve asıl sayının dört katı kadar da yedek aday sınava tabi tutulmaksızın 3 Mayıs 2023 tarihinde noter huzurunda çekilecek kura sonucuna göre belirlenecek.

Buna göre; DSİ işçi alımı kura çekimi 3 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading