Yandex Metrica

DSİ Personel alım kura çekilişi ne zaman, hangi tarihte yapılacak? İŞKUR DSİ 908 sürekli işçi alımı kura sonuçları nasıl öğrenilir?

DSİ Personel alım kura çekilişi ne zaman, hangi tarihte yapılacak? İŞKUR DSİ 908 sürekli işçi alımı kura sonuçları nasıl öğrenilir?

Devlet Su İşleri geçtiğimiz ay personel alımı yapacağını açıklamıştı. İŞKUR tarafından alınan başvuruların bitmesinin ardından gözler Personel alım kurasının ne zaman yapılacağına çevrildi. Başvuruda bulunan vatandaşlar kuraların ne zaman çekileceğini araştırmaya başladı. Peki, DSİ Personel alım kura çekilişi ne zaman, hangi tarihte yapılacak? İŞKUR DSİ 908 sürekli işçi alımı kura sonuçları nasıl öğrenilir?

Genel

27.01.2024, 08:19

DSİ 908 personel alımı yapacağını geçtiğimiz haftalarda duyurmuştu. İŞKUR üzerinde yapılan başvuruların sona ermesinin ardından personel alım kuralarının ne zaman çekileceği merak konusu oldu. Başvuruda bulunan vatandaşlar arama motorlarında DSİ işçi alım kurası ne zaman? Sorusunun cevabını aratmaya başladı. Peki, DSİ Personel alım kura çekilişi ne zaman, hangi tarihte yapılacak? İŞKUR DSİ 908 sürekli işçi alımı kura sonuçları nasıl öğrenilir?

Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Haberi Görüntüle

DSİ PERSOENL ALIM KURASI NE ZAMAN?

DSİ 908 sürekli işçi alımı kura çekilişi 3 Mayıs 2023 tarihinde noter huzurunda gerçekleştirilecek.

Kura yeri ve saati ile ilgili bilgiler alımı yapacak olan Bölge Müdürlüğünün internet sitesinden duyurulacak. Bununla ilgili olarak adayların adreslerine yazılı bildirim (tebligat) yapılmayacak.

İşçi alım sürecine ilişkin tüm bilgilendirmeler, adaylardan istenilecek evraklar ilgili Bölge Müdürlüklerinin internet sitesi üzerinden ilan edilecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading