Yandex Metrica

Doğalgaz bu ay ücretsiz mi olacak, hangi aydan itibaren bedava verilecek? Mayıs ayında doğalgaz ücretsiz olarak mı dağıtılacak?

Doğalgaz bu ay ücretsiz mi olacak, hangi aydan itibaren bedava verilecek? Mayıs ayında doğalgaz ücretsiz olarak mı dağıtılacak?

Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Erdoğan doğalgazın 1 ay ücretsiz olacağı müjdesini duyurmuştu. Vatandaşlar bu gelişmenin ardından arama motorlarında doğalgazın hangi tarihten itibaren ücretsiz olacağını araştırıyor. Peki, Doğalgaz bu ay ücretsiz mi olacak, hangi aydan itibaren bedava verilecek? Mayıs ayında doğalgaz ücretsiz olarak mı dağıtılacak?

Genel

23.01.2024, 20:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan açılış töreninde müjdeleri peş peşe açıklamıştı. Hal böyleyken ise "Doğalgaz hangi ay bedava olacak, bu ay ücretsiz mi, ücretsiz doğalgaz ne zaman verilecek?" soruları arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Doğalgaz bu ay ücretsiz mi olacak, hangi aydan itibaren bedava verilecek? Mayıs ayında doğalgaz ücretsiz olarak mı dağıtılacak?

Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Haberi Görüntüle

DOĞALGAZ NE ZAMAN ÜCRETSİZ OLACAK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Konutlarımızda ilk bir ay tamamı ücretsiz, bir yıl mutfak ve sıcak su kullanımındaki 25 metreküplük doğal gazı ücretsiz veriyoruz" şeklinde müjdeyi duyurdu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ise, "Bugün gazımızı tesisimize getirmiş olacağız. Mayıs başında da inşallah işleme vermiş olacağız. Hemen hemen herkesi mutlu edecek bir müjdenin geleceğini söyleyebilirim" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading