Yandex Metrica

Diyarbakır annelerinin evlat nöbeti 750'nci gününde

Diyarbakır annelerinin evlat nöbeti 750'nci gününde

Evlatları terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılan Diyarbakır annelerinin evlatlarına kavuşmak için HDP İl Başkanlığı binası önünde başlattıkları 'evlat nöbeti' bugün 750'nci gününde, kararlılıkla devam ediyor.

Genel

23.01.2024, 18:00

Çocuklarının erör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılmasından HDP'yi sorumlu tutan aileler, 3 Eylül 2019'da başlattıkları nöbetlerini pes etmeden devam ettiriyor.

B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün süre verildi! B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün... Haberi Görüntüle

SONUNA KADAR DEVAM 

HDP il binası önünde nöbet tutan aileler, ellerinde evlatlarının fotoğrafı ile bekleyişlerini sürdürürken, aileler adına konuşma yapan baba Süleyman Aydın, çocuklarını geri almak üzere çıktıkları bu yolda, mücadelelerine sonuna kadar devam edeceklerini dile getirdi.

"HDP, Kürt halkından kaçıyor. Devletin büyük mücadelesi sonucu 32 evlat terör örgütünden kurtarıldı." diyen Aydın, anne ve babalar olarak umutlu olduklarını aktardı. Aydın, "Çocuklarımızı mağaralarda ölüme mahkum ediyorlar.

Artık herkes HDP'nin iç yüzünü görsün. HDP, anne ve babaların çocuklarını nasıl dağa göndermişse öyle de getirsin. Sonuna kadar mücadelemize devam edeceğiz." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading