Yandex Metrica

Diyarbakır anneleri bin 218 gündür evlat nöbetinde

Diyarbakır anneleri bin 218 gündür evlat nöbetinde

Çocuklarının dağa kaçırılmasından HDP'yi sorumlu tutan Diyarbakır annelerinin 'evlat nöbeti' bin 218 gününde kararlılıkla devam ediyor. 

Genel

23.01.2024, 20:15

Diyarbakır annelerinin 3 Eylül 2019'da HDP il binası önünde başlattığı 'evlat nöbeti' bin 218 gününde sürüyor. 

Evladı için nöbet tutan Anne Güzide Demir,"7 yıldır oğluma hasret kaldım, oğlumu çok özledim. Sonuna kadar mücadeleme devam edeceğim" dedi. 

Ellerinde hasret kaldıkları çocuklarının fotoğrafıyla bekleyişini sürdüren annelerden Sevgi Çağmar, 8 yıldır oğluna hasret kaldığını belirtti. 

B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün süre verildi! B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün... Haberi Görüntüle

ÜNİVERSİTE OKURKEN DAĞA GÖTÜRÜLDÜ 

Oğlunun üniversitede okurken kandırılarak dağa götürüldüğünü ifade eden Çağmar, "8 yıldır oğlumun peşindeyim. Oğlum kapım her zaman sana açık. Seni bekliyorum. Sen gelmeden buradan ayrılmıyorum." dedi.

Anne Güzide Demir ise oğlu Aziz için evlat nöbetine devam edeceğini belirtti. Yeni yıla da evlat hasretiyle girdiğini anlatan Demir, "Oğlumu istiyorum. 7 yıldır oğluma hasret kaldım, oğlumu çok özledim. HDP oğlumu bana versin. Sonuna kadar mücadeleme devam edeceğim." ifade etti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading