Yandex Metrica
SON DAKİKA
Dışişleri Bakanlığı'ndan terör saldırısıyla sarsılan Somali'ye başsağlığı mesajı

Dışişleri Bakanlığı'ndan terör saldırısıyla sarsılan Somali'ye başsağlığı mesajı

Türkiye, Dışişleri Bakanlığı kanalıyla Somali'nin başkenti Mogadişu'da düzenlenen terör saldırısı nedeniyle Somali halkı ve hükümetine başsağlığı diledi.

Genel

23.01.2024, 22:13

Dışişleri Bakanlığı, Somali'nin başkenti Mogadişu'da düzenlenen terör saldırısı nedeniyle Somali halkı ve hükümetine başsağlığı diledi.

Vatandaşlar ihbar etti! Osmaniye'de şüpheli paket alarmı Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'NİN DESTEĞİ SÜRECEK

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Somali'nin başkenti Mogadişu'da bugün General Dhagabadan askeri tesisini hedef alan terör saldırısında, çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği ve yaralandığı derin üzüntüyle öğrenilmiştir. Bu menfur terör saldırısını en güçlü şekilde kınıyor, hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınları ile dost ve kardeş Somali halkına ve hükümetine başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz" ifadeleruini yer verildi.

Açıklamanın devamında Türkiye'nin Somali'nin terörle mücadelesine tüm imkanlarıyla destek vermeye devam edeceği vurgulandı.

Instagram'a ne kadar ceza kesildi? Rekabet Kurumu Facebook'a (Meta) neden... Haberi Görüntüle

EN AZ 15 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Somali'de ordunun terör örgütü Eş-Şebab'a karşı başlattığı geniş çaplı operasyonlar sürerken, örgüt başkent Mogadişu'daki bir askeri tesise bombalı saldırı düzenledi. Ulusal medyada yer alan haberlere göre, Eş-Şebab'ın, başkentteki General Dhagabadan askeri tesisine düzenlediği intihar saldırısında en az 15 kişi hayatını kaybetti. Saldırıyı, Eş-Şebab üstlendi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading