Yandex Metrica

Dilencinin üzerinden 26 bin Türk Lirası çıktı!

Dilencinin üzerinden 26 bin Türk Lirası çıktı!

Bursa'da akıllara durgunluk veren dilenci operasyonu... Zabıta ekipleri bir dilencinin üzerinde 26 bin lira ve market çekleri ele geçirdi. Dilenci kadına para cezası uygulanırken para ve çekler için tutanak tutuldu.

Genel

23.01.2024, 19:08

Dilenci görünümlü dolandırıcıların halkın manevi duygularını sömürerek büyük bir gelir el ettiği bir kez daha kanıtlandı.

Bursa Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Zabıta Amirliği ekipleri kent genelinde dilencilere yönelik çalışma başlattı.

Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL para ve trafikten men cezası! Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL... Haberi Görüntüle

AHLAKSIZ VURGUN!

Osmangazi ilçesi Altıparmak Caddesi'nde çöp kenarında ekmek yiyerek dilencilik yapan bir kişiden şüphelenen ekipler, yaşlı kadını Zabıta Amirliği Merkezi'ne götürdü.

Kadının üst aramasında 26 bin 300 lira nakit para ve 9 market alışverişi çeki bulundu. Para ve çeklerle ilgili tutanak düzenlenirken kadına idari para cezası uygulandı. Kadının sayılan paralara bakışı dikkat çekti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading