Yandex Metrica

DEVLET BANKASINDAN geri ödeme olmadan 3 bin lira! Mayıs sonuna kadar başvurun: SMS ile başvurular kabul ediliyor

DEVLET BANKASINDAN geri ödeme olmadan 3 bin lira! Mayıs sonuna kadar başvurun: SMS ile başvurular kabul ediliyor

Devlet bankası inanılmaz bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında hesaplara karşılıksız 3 Bin Tl yatırılacak. Banka 31 Mayıs’ın son tarih olduğunu açıkladı.

Genel

23.01.2024, 20:56

Ziraat Bankası vatandaşlara inanılmaz bir kampanya sunuyor. Bankkart kredi kartı veya banka kartı özelliği ile Kappatur'da tek seferde yapılacak 10.000 TL-14.999 TL arasındaki peşin/taksitli alışverişinize 1.000 TL Bankkart Lira, 15.000 TL-29.999 TL arasındaki peşin/taksitli alışverişinize 1.500 TL Bankkart Lira, 30.000 TL ve üzeri peşin/taksitli alışverişinize 3.000 TL Bankkart Lira verileceği açıkladı.

B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün süre verildi! B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün... Haberi Görüntüle

23 TEMMUZ'A KADAR GEÇERLİ OLACAK

Kampanya kapsamında para puanlar karşılıksız verilecek ve 31 Mayıs'a kadar başvuran alacak. Karta yatırılan bu para puanları kullanmayanlar ise 24 Temmuz'da tamamen geri alınacak. Söz konusu kampanyaya SM ile katılım sağlanacağı belirtilerek bankada kayıtlı cep telefonunuzdan KAPPATUR yazıp 4757'ye SMS gönderilebileceği paylaşıldı.

Kampanya detayları hakkında şu açıklamalara yer verildi "Kampanyadan yararlanabilmek için kampanyaya katılım sağlanması gerekmektedir. Kampanyaya katılım sağlamayan müşteriler kampanyadan yararlanamayacaktır." denildi ve Kampanyadan Bankkart Lira kazanılabilmesi için alışverişlerin Bankkart POS cihazlarından yapılması gerektiği ve kazanılan Bankkart Liralar 8 Temmuz 2023 tarihinde yüklenecek olup, 23 Temmuz 2023 tarihine kadar anlaşmalı üye işyerlerinde kullanılabileceği söylendi.

Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Haberi Görüntüle

KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri kampanyadan yalnızca bir kez ödül kazanabilecektir.
Kazanılabilecek ödül tutarı en fazla 3.000 TL Bankkart Lira'dır.

Uçak bileti alımları Bankkart Lira kampanyasına dahil değildir.

Kampanya yalnızca Kappatur Merkez Ofisi, 444 0 577 numaralı çağrı merkezinden ve www.kappatur.com web sitesinden online yapılacak rezervasyonlar için geçerlidir.

Ek kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecektir.

Kampanya Bireysel kartlar ve Bankkart Başak ile yapılan harcamalar için geçerlidir.

Ön provizyon işlemleri, Bankkart Business, Ücretsiz Bankkart ile yapılan işlemler ve Bankkart Lira kullanılarak yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.

Kampanyadan yararlanılan işlemin kampanya sonrasında iptal/iade edilmesi durumunda verilen Bankkart Liralar geri alınacaktır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading