Yandex Metrica

Deva Partisi Kurucu Üyesi gözaltına alındı

Deva Partisi Kurucu Üyesi gözaltına alındı

Deva Partisi Üyesi Metin Gürcan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, evine gelen polisler tarafından gözaltına alındığını duyurdu.

Genel

23.01.2024, 18:21

Deva Partisi Kurucu Üyesi ve eski asker olan Metin Gürcan, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından çıkarılan kararla İstanbul'da gözaltına alındı. 

Metin Gürcan, hakkında yürütülen soruşturma kapsamında Bakırköy'de bulunan evinde polisler tarafından gözaltına alındığını ifade etti. 

Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL para ve trafikten men cezası! Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL... Haberi Görüntüle

SİYASİ CASUSLUK SUÇLAMASI 

İstanbul'da soruşturmasının ardından Ankara'ya gönderileceği açıklanan Gürcan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Siyasi casusluk suçlaması ile gözaltına alınıyorum. Polisler evde... Arama yapıyorlar. Şok oldum. Desteğiniz istiyorum" ifadelerine yer verdi. 

Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Haberi Görüntüle

BABACAN AÇIKLAMA YAPTI

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Metin Gürcan'ın gözaltına alınmasıyla ilgili yaptığı açıklamada "Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının 2020 yılındaki bir soruşturmasına dayanarak bu işlemin yapıldığı bilgisini aldık. Hem ailesine hem kendisine desteğimiz devam ediyor. Şu anda elimizdeki bilgiler sınırlı, detaylı bilgiye sahip değiliz. Bu gelişme eğer siyasi bir nitelikteyse, partimize yönelik bir tutumsa bu tür girişimler DEVA kadrolarını yıldıramaz" ifadelerini kullandı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading