Yandex Metrica

Destici'den tepki: Demirtaş'ı hayır kuruluşundan mı cezaevine götürdüler?

Destici'den tepki: Demirtaş'ı hayır kuruluşundan mı cezaevine götürdüler?

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, FOX TV'de yayın konuğu olarak katıldığı televizyon programında, birilerinin, HDP eski eş genel başkanı Demirtaş'ın haksız yere cezaevinde tutuluyormuş gibi göstermeye çalıştığına dikkat çekti.

Genel

23.01.2024, 22:00

Muhalefetin diliyle konuşan yayın organlarından biri olan FOX TV'de İsmail Küçükkaya'nın 6-8 Ekim olaylarının yıl dönümüne denk gelen gün, yayına tutuklu HDP eski eş genel başkanı Selahattin Demritaş'ın eşi Başak Demirtaş'ı konuk etmesi büyük tepki toplamıştı.

Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Haberi Görüntüle

'HAKSIZ YERE CEZAEVİNDE TUTULUYORMUŞ GİBİ GÖSTERİLMEYE ÇALIŞILIYOR'

Yayına yönelik tepkilerin merkezindeki isim İsmail Küçükkaya, geçtiğimiz gün ise Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'yi parogramına konuk etti. Yayın esnasında Destici'nin, Kobani olaylarında 37 kişinin hayatını kaybettiğini hatırlatıp, İsmail Küçükkaya'ya, Selahattin Demirtaş'ın haksız yere cezaevinde tutuluyormuş gibi gösterilmeye çalışıldığını belirterek olayların Demirtaş'ın azmettirmesiyle yaşandığına dikkat çekti.

Kurban eti dağıttığı sırada HDP'nin çağrıları neticesinde vahşice katledilen Yasin Börü'yü de hatırlatan Mustafa Destici, "Fakire fukaraya et dağıtırken sıkıştırılıyor. Bir eve sığınıyor. Evden ihbar ediliyor. Geliyorlar üçüncü kattan aşağı atıyorlar. Sonra üzerinden araçla geçerek ciğerlerini patlatarak öldürüyorlar. Bu, Selahattin Demirtaş'ın çağrısı sonucu oluyor." ifadelerini kullandı.

Demirtaş'ın masummuş gibi gösterilmeye çalışıldığını söyleyen Destici, "Bazı çevreler tarafından şirin, masum, sanki haksız yere cezaevinde tutuluyormuş gibi gösterilmeye çalışılan bir terör örgütü uzantısının azmettirmesiyle oluyor. Demirtaş'ı tutup da hayır evinden, hayır kuruluşundan mı aldılar götürdüler?" sözleriyle HDP ve PKK arasındaki ilişkiyi de anımsattı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading